• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.11.2019

19:08

VELIKI ŠEVA IMA POSEBNU TAKTIKU ZA "ORLOVE"! Hoće da natera Srbe da navijaju za njegov tim!

Fudbal

VELIKI ŠEVA IMA POSEBNU TAKTIKU ZA "ORLOVE"! Hoće da natera Srbe da navijaju za njegov tim!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Ukrajine Andrej Ševčenko izjavio je danas da veoma poštuje tim Srbije i da se njegova selekcija maksimalno priprema za meč, uprkos tome što je već obezbedila plasman na EURO 2020

- Svi igrači su dobro, spremamo se za meč maksimalno ozbiljno, važno nam je da odigramo dobro jer i Srbija želi pobedu - rekao je Ševčenko.

Nekada sjajni napadač kijevskog Dinama, Milana i Čelsija istakao je da se sutrašnja utakmica igra za bodove i da nema potrebe potencirati trijumf Ukrajine u Lavovu od 5:0.

- Svakako da je taj poraz dodatna motivacija za Srbiju, ali u kvalifikacijama su bitni bodovi. Lepo je kad se pobedi tako ubedljivo, ali tri boda su važnija. Čeka nas utakmica dva ravnopravna tima, imamo svoje motive, želimo bodove, baš kao i Srbija - istakao je Ševčenko.

Nada se da će njegov tim čak i srpske navijače dobrom igrom naterati da navijaju za Ukrajinu.

- Nama je uvek prijatno kad je pun stadion i kad su dobri navijači, bez obzira na to što nisu naši. Ako budemo dobro igrali trudićemo se da ih motivišemo da počnu da navijaju za nas. Što se tiče atmosfere, na mnogim stadionima je ona bila dobra i mnoge sam zapamtio.

"ORLOVI" IMAJU VELIKI MOTIV! Tadić: Nada još postoji, ali prvo revanš Ukrajincima!


On nije hteo da potencira činjenicu da je njegov Savez odlučio da ne dovodi navijače.

- Tako je odlučeno, situacija oko svega treba da se smiri. Mi veoma poštujemo Srbiju i pripremamo se samo za meč - poručio je Ševčenko.

Iskusni golman i kapiten Ukrajinaca Andrej Pjatov istakao je da se nada kako će, baš kao u Lavovu, opet sačuvati mrežu.

- Znamo da je ovde sjajna atmosfera, da su navijači vatreni, pružaju jaku podršku svom timu. Opet, ja znam šta je moj posao - rekao je Pjatov.

Utakmica između Srbije i Ukrajine igra se sutra od 15 sati.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija