• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

17.11.2019

17:55

TADIĆ IMA MOĆNU PORUKU: Moramo da budemo pravi, da više radimo za ekipu!

Fudbal

TADIĆ IMA MOĆNU PORUKU: Moramo da budemo pravi, da više radimo za ekipu!

Podeli vest

Srbija je ispustila pobedu protiv Ukrajine (2:2), moraće put na Evropsko prvenstvo da traži preko baraža, ali je Dušan Tadić bio zadovoljniji nego posle meča sa Luksemburgom (3:2)

- Mislim da je bilo dobrih stvari i da smo zaslužili da pobedimo. Zadovoljniji sam nego protiv Luksemburga, jer smo igrali protiv jače ekipe i nismo imali padove. Očekivali smo više, što se toga tiče jeste razočaranje. Znali smo da ćemo se boriti, ali moramo da se okrenemo dalje i da se plasiramo na EP - kazao je Dušan Tadić posle meča na "Marakani".

"ORLOVI" IMAJU JOŠ JEDAN POKUŠAJ! Evo kako Srbija može do Evropskog prvenstva posle 20 godina čekanja!

MITROVIĆ JE NEZAUSTAVLJIV! Bez milosti teroriše golmane, njegov 34. gol u dresu Srbije (VIDEO)

 

Rival Srbiji u polufinalu baraža biće Norveška.

- Norveška je kvalitetna ekipa, igraju bolje kod kuće. Biće teško, moramo da se pripremimo i da ih analiziramo do najsitnijih detalja. Moramo da budemo pravi. Mislim da napad kreće od odbrane i obrnuto i svi moramo da radimo više za ekipu. Odbrana nije samo odbrambena četvorka, i mi možemo još da im pripomognemo. Najbitnije da sve zajedno radimo kao ekipa - poručio je Tadić.

NIŠTA OD ČUDA, MORAĆEMO KROZ BARAŽ NA EURO! "Orlovi" u nadoknadi ostali bez pobede protiv Ukrajine! (VIDEO/FOTO)

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

Што да се и даље брукамо...!? Што не пробате "одбојку"...? Можда вам више "лежи"...?

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija