• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2019

17:30

FSS IZABRAO NAJBOLJE! Mihajlović je najbolji srpski trener u 2019. godini!

Fudbal

FSS IZABRAO NAJBOLJE! Mihajlović je najbolji srpski trener u 2019. godini!

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije izabrao je dobitnike tradicionalnog priznanja „Zlatna lopta“ za najboljeg trenera i najboljeg igrača u godini na izmaku

Priznanje za trenera godine ide u ruke Siniše Mihajlovića, trenera Bolonje, osobe koja u sebi ima DNK pobednika. Jedan od retkih stručnjaka koji već godinama radi s uspehom u Seriji A a da nije Italijan, ovoga puta nemoguće je učinio mogućim u Bolonji. Klub koji je bio praktično u ambisu i na putu ka Seriji B, poverio je spas srpskom treneru i sačuvao status. Kolo pre kraja, sa 30 osvojenih bodova u 17 kola (više od Intera i Lacija, a samo za bod ili dva slabije od Juventusa, Napolija, Rome i Milana), pobedivši Inter i Napoli i osvojivši 10. mesto na kraju prvenstva sa višestruko slabijim i jevtinijim timom od svih gore navedenih, Mihajlović je zaslužio naklon fudbalske Italije. I dovoljno da mu Bolonja ukaže novo poverenje i poveri srce u novoj, ovoga puta najvažnijoj borbi Siniše Mihajlovića.  Zbog svega navedenog  Fudbalski savez Srbije nije imao dileme da pokaže poštovanje za sve ono što je Mihajlović uradio u godini na izmaku.

SEKSI KONOBARICA KAO NAJAVA SPEKTAKLA! Duboki dekolte prelepe voditeljke raspametiće Zvezdaše pred meč sa Bajernom!

Igrač koji je obeležio 2019. godinu je Dušan Tadić, kapiten Ajaksa i jedan od najistaknutijih igrača u najboljem državnom timu. Lider slavnog amsterdamskog kluba vodio je „kopljanike“ kroz fantastično putovanje u Ligi šampiona, a fudbalski svet je danima prepričavao njegove bravure iz meča na stadionu Santijago Bernabeu sa madridskim Realom, ali i duela sa Juventusom, Totenhemom…Golovi i pre svega asistencije, njegov su zaštitni znak, a zahvaljujući tim bravurama u velikoj meri, Ajaks je osvojio triplu krunu u Holandiji i Evropa mu se ponovo klanja. Koliko UEFA poštuje sve ono što je srpski reprezentativac ostvario u godini na izmaku, govori i činjenica da se njegovo ime nalazi među 50 najboljih u Evropi za tim godine u izboru posetilaca sajta UEFA. a ime našeg asa je i među 30 onih koji ulaze u konkurenciju za prestižno priznanje Frans fudbala „Zlatnu loptu“. Godina koju će da pamti.

Priznanja najboljem treneru i igraču u 2019. godini biće uručena 20. decembra (18.00) na svečanosti FSS u Narodnom pozorištu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija