• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2019

20:48

BALKANCI UVEK IGRAJU NA ŽIVOT I SMRT! Trener AZ Alkmara svestan da Partizan motivisan dolazi u Hag!

Fudbal

BALKANCI UVEK IGRAJU NA ŽIVOT I SMRT! Trener AZ Alkmara svestan da Partizan motivisan dolazi u Hag!

Podeli vest

Trener AZ Alkmara Arne Slot, uoči duela protiv Partizana u pretposlednjem kolu Lige Evrope, ističe da je upoznat sa mentalitetom balkanskih naroda, pa ne sumnja da će izabranici Sava Miloševića silno motivisani izaći na teren u četvrtak

Bez obzira na to što je svestan da AZ Alkmaru i remi igra ulogu, holandski tim će ići na pobedu.

Neki ljudi govore da je igranje velikog broja utakmica teško i da stvara komplikacije, ali nast to čini fizički jačim. To je jedan od razloga zbog kojeg nam je važno da prođemo dalje u Ligi Evrope - poručio je Slot.

Kako je naveo, Partizan će biti silno motivisan da slavi u ovom meču.

Generalno, balkanski timovi znaju dobro da se motivišu za ove mečeve i doživljavaju ih kao borbu na život ili smrt. Učniće sve da pobede na ovom meču, ali to mogu da očekuju i od nas. Dovoljan nam je remi, ali želimo da pobedimo i da budemo prvi u ovoj grupi - naveo je on.

Utakmica između Partizana i AZ Alkmara igra se u četvrtak od 18.55 u Hagu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija