• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2019

23:15

FARMACEUTI NAŠLI LEK ZA ZAVISNOST LEVANDOVSKOG! Brutalan odgovor Leverkuzena napadaču Bajerna koji je nasmejao sve!

Fudbal

FARMACEUTI NAŠLI LEK ZA ZAVISNOST LEVANDOVSKOG! Brutalan odgovor Leverkuzena napadaču Bajerna koji je nasmejao sve!

Podeli vest

Napadač Bajerna iz Minhena Robert Levandovski pohvalio se na društvenim mrežama nakon četiri gola Crvenoj zvezdi u petom kolu Lige šampiona, ali je ovog vikenda dobio brutalan odgovor

 

Nakon pobede u Beogradu, Levandovski se na Tviteru pohvalio sa loptom koju je zaradio zbog četiri pogotka koja je postigao Zvezdi sa porukom:

- Moram nešto da vam priznam, zavistan sam od postizanja golova.

Ove subote njegova ekipa dočekala je Bajer iz Leverkuzena i doživela poraz na svom terenu (1:2),  popularni "farmaceuti" nisu dozvolili Levandovskom da ugrozi njihov gol, pa su mu odgovorili na brutalan način i nasmejali sve:

- Mi ti možemo pomoći da se izlečiš - glasila je poruka Bajera.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija