• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2019

20:30

JOVIĆ OTKRIO KAKO JE ZAVRŠIO U REALU! Mladi napadač ispričao priču koja će vas šokirati i kako je nastalo Jovara pekara!

Fudbal

JOVIĆ OTKRIO KAKO JE ZAVRŠIO U REALU! Mladi napadač ispričao priču koja će vas šokirati i kako je nastalo Jovara pekara!

Podeli vest

Mladi srpski fudbaler Luka Jović otkrio je trenutak kada je saznao da je postao napadač slavnog Real Madrida

Bio sam sam u kolima, krenuo sam u selo. U kolima mi je upaljen zvuk na telefonu, nešto je zavibriralo i video sam da me je na Instagramu označila zvanična stranica Real Madrida. Ne mogu da opišem taj osećaj, bio sam jako iznenađen, iako sam se ja sve već dogovorio sa Realom, ali je bilo problema sa obeštećenjem - rekao je Jović u intervjuu za emisiju "Lično nezvanično" za TV Prva.

Nekadašnji golman mlade selekcije Crvene zvezde Jovan Vićić je otkrio kako je Luka dobio nadimak "Jovara-pekara".

- Bili smo kod Grofa u Zvezdi i gospodinu je bilo zabranjeno da jede u pekarama i brzoj hrani. Izbegao je da ti da odgovor danas, sada ću ti ja ispričati istinu kako je nastao taj nadimak. Pre treninga, ujutru, svratili smo bili u jednu pekaru blizu "Marakane". Nama to nije bilo zabranjeno, ali je i Luka naručio svašta i krenuo da jede. U tom trenutku se pojavio Grof, parkirao se ispred pekare i proderao "Jovara-pekara". Svi smo se smejali i posle je u svlačionici bili priče o tome - naveo je Vićić.

Jović je govorio o svom prvom odlasku u inostranstvo.

- Period u Benfiki mi je bio najteži u karijeri. Otišao sam mlad, bez igde ikoga. Naučio sam na svojim greškama, tamo nisam uspeo jer mi je psiha bila najveći problem - istakao je Jović.

Selidbom u Frankfurt mladi fudbaler je sa sobom poveo i prijatelje. Jedan od njih je Boban Perić koji je sada i u Madridu.

- Živeli smo u Frankfurtu 200 na sat i naš mali je na terenu sve davao. U Madridu smo krenuli drugačijim putem, ozbiljnije, možda se vratimo na stari da bi krenulo da se igra - naveo je Perić u šali.

On je potom objasnio u kakvom je odnosu sa bivšom devojkom, majkom svog deteta.

- Mi više nismo zajedno, ali smo ostali u dobrim odnosima zbog Davida. Čujemo se svaki dan. Naravno da mi nedostaje. On je mali, ja sam prvi put u ulozi oca - naveo je Jović.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17