• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2019

13:30

I MURINJU SU RUKE VEZANE! Eriksen već u januaru napušta Totenhem!

Fudbal

I MURINJU SU RUKE VEZANE! Eriksen već u januaru napušta Totenhem!

Podeli vest

Vezni fudbaler Totenhema Kristijan Eriksen i dalje ima želju da napusti londonski klub, bez obzira na promenu na klupi i dolazak Žozea Murinja, piše britanski Telegraf

Dancu ugovor ističe na kraju sezone i nema nameru da potpiše novi, pa će već u januaru moći da pregovora sa drugim klubovima kako bi u julu kod njih prešao bez obeštećenja.

MURINJO OHLADIO NAVIJAČE TOTENHEMA: Nema šanse da Zlatan dođe!

VRATIO SE POSEBNI! Murinjo posle dramatičnog finiša srušio "čekićare", Son mu poželeo dobrodošlicu! (VIDEO)



Baš iz tog razloga Eriksen nije imao minutažu kod menadžera Maurisija Poketina, za razliku od prošle sezone, ali se situacija nije promenila ni dolaskom Murinja posle otkaza argentinskom stručnjaku.

(VIDEO) ČESTITAO MU JE ČAK I MURINJO! Za gol Totenhema najveće zasluge ima SKUPLJAČ LOPTI!

NE GUBE VREME! Bajern zakazao sastanak sa Poketinom posle Zvezde!



Interesovanje za Eriksenom pokazali su Real Madrid, Juventus i Inter, koji bi ga već doveli i na zimu za minimalnu cenu.
 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija