• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2019

20:09

SJAJAN GEST! Miha nije ni godinu dana u Bolonji, a u ponedeljak će ući u istoriju ovog grada!

Fudbal

SJAJAN GEST! Miha nije ni godinu dana u Bolonji, a u ponedeljak će ući u istoriju ovog grada!

Podeli vest

Srpski trener Siniša Mihajlović u ponedeljak će postati počasni građanin italijanskog grada Bolonje čiji fudbalski klub vodi od januara ove godine

Ovu inicijativu  pokrenuo je Đan Marko De Bjaze, predsednik nevladine organizacije "Bolonja zajedno", a podržali su je članovi lokalnog parlamenta, pa će na narednoj sednici biti ozvaničena.

- Sinišina borba i poruka 'ja nisam heroj, već samo čovek', pogodile su sve i najbolje govore o njemu - rekao je De Bjaze.

Gradonačelnik Bolonje imao je šta da poruči na ovu temu.

- Mihajlović je izabrao naš grad za mesto u kojem će raditi, ali i boriti se i odakle će poslati poruku svetu, a Bolonja će ga zbog toga prihvatiti kao sina - rekao je gradonačelnik Virđinio Merola.

Podsetimo, Mihajlović je u julu objavio da boluje od leukemije, a nedavno se sa lepim vestima, posle tri faze lečenja, obratio javnosti.

Tom prilikom Mihajlović je istakao da borba ide u pozitivnom smeru i da se vraća fudbalu.Proslavljeni srpski fudbalski reprentativac  je na ovaj način dobio jedno od najvećih priznanja i pokazao koliko poštovanje uvažava u Italiji.

Zanimljivo, Bolonja je drugi grad u kojem će steći titulu počasnog građanina jer mu je istu čast ukazao Novi Sad 2006. godine.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija