• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2019

23:06

MOĆNI LIVERPUL I NOVA ISTORIJA DERBIJA! "Crveni" pregazili Everton, šest golova palo za poluvreme!

Fudbal

MOĆNI LIVERPUL I NOVA ISTORIJA DERBIJA! "Crveni" pregazili Everton, šest golova palo za poluvreme!

Podeli vest

Liverpul gazi i sada je jasno da će neko teško moći da zaustavi "crvene"! U 15. kolu Premijer lige, u derbiju sa Evertonom tim Jirgena Klopa bio je bolji na svom "Enfildu" -

Ne igraju Salah i Firmino, nema problema tu su Oriđi i Šaćiri! Klop je ostavio dva možda i najbolja igrača na klupi, ali "crveni" su paklena mašina koja ne zavisi od jednog ili dva pojedinca.

Liverpul je sposoban da samelje svakoga, a na put je stao i Everton. Prvo poluvreme donelo je šest golova. Nikada se u derbiju Liverpula nije desilo da za 45 minuta padne više golova. Igrao se atmoski fudbal, ali i pored toga što su "karamele" pokušavale, razlika u kvalitetu se videla.

Foto: Tanjug/AP

Liverpul je poveo preko Oriđija u šestom minutu. Mane je pokazao da je mag fudbala, poslao je strašnu loptu a Belgijanac je bio smiren i lako je pogodio. Samo 11 minuta kasnije Šaćiri je bio precizan za 2:0. Još jedan rezervista je pokazao da na njega može da se računa.

Smanjio je Kin, ali su Oriđi i Mane odgovorili sa dva gola. U trećem minutu nadokande Rišailson je smanjio na 4:2. Šest golova za uzdahe navijača na "Enfildu". 

U nastavku za Liverpul jedini strelac bio je Vajnaldum u 90. minutu. Jedno je sigurno, "crveni" gaze ka titulu, dok je Everton u problemu, trener Marko Silva može polako da pakuje kofere.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija