• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2019

17:58

(VIDEO) LIVERPUL NASTAVIO MARŠ KA TITULI! "Redsi" ubedljivi protiv Burnmauta, Murinjova četa brojala do PET - Totenhem posle tri meseca nije primio gol u Engleskoj!

Fudbal

(VIDEO) LIVERPUL NASTAVIO MARŠ KA TITULI! "Redsi" ubedljivi protiv Burnmauta, Murinjova četa brojala do PET - Totenhem posle tri meseca nije primio gol u Engleskoj!

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula nastavili su sa sjajnim igrama u Engleskoj pa su bez problema savladali Burnamut na gostovanju u 16. kolu Premijer lige sa 3:0. Odličnu utakmicu imao je Totenhem koji je sa 5:0 ispratio Barnli

 

Ekipa Liverpula ponovo je odigrala odličan meč i bez velikih problema nastavila sa svojim pohodom ka dugo čekanoj tituli.

USPELA ŠOK TERAPIJA! Everton srušio Čelsi na "Gudisonu" (VIDEO)

Ovaj put stradao je Burnmaut koji je postao redovna mušterija "Redsa". Kao i prethodne dve godine, ponovo su gosti lagano slavili u duelu sa "trešnjicama". Sada nije bilo 4:0, ali je 3:0.

U 35. minut Aleks Okslejd Čemberlejn doneo je prednost Liverpulu, da bi još jedan rezervista iskoristio ukazanu šansu samo 11. minuta kasnije. Reč je o Nabiju Keiti koji se posle dužeg vremena našao u startnoj postavi. 

Konačan rezultat postavio je Mohamed Salah koji je takođe posle kratkog perioda opet među starterima. Oporavio se Egipćanin od povrede i golom u 54. minutu nagovestio povratak u formu i postavio konačan rezultat meča.

Foto: Reuters

Ekipa Totenhama brzo se oporavila od poraza u Mančesteru pre nekoliko dana. Izabranici Žozea Murinja spakovali su pet golova Barnliju. Ono što više treba da raduje navijače "pevaca" jeste da je njihov tim posle skoro tri meseca sačuvao mrežu u Premijer ligi. Poslednji put to su uspeli 17. septembra protiv Kristal Palasa.

Na jedinom preostalom meču koji je igran od 16.00 ekipe Votforda i Kristal Palasa odigrale su bez golova (0:0).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija