• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2019

21:30

ZVEZDA JE NA POTEZU! Ljubimac "delija" je slobodan igrač, da li je vreme za povratak na Marakanu?

Fudbal

ZVEZDA JE NA POTEZU! Ljubimac "delija" je slobodan igrač, da li je vreme za povratak na Marakanu?

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai od ovog ponedeljka i zvanično je postao slobodan igrač. Ljubimac "delija" pominje se kao moguće pojačanje crveno-belih ove zime, ali je pitanje koliko je tako nešto realno

Čikago Fajer, klub čiji dres je nosio u prethodne dve i po godine, nije aktivirao opcionu sezonu iz ugovora, tako da će ljubimac Zvezdinih navijača moći da pronađe klub bez obeštećenja.

BORJANOVA SNEŽA SE PONOVILA! Supruga golmana Zvezde pazarila automobil od 130.000 evra!

Tačnije, ukoliko se odluči za Ameriku novi tim Aleksandra Kataija moraće da uplati simbolično obeštećenje u kasu Čikago Fajera, prema pravilima američkog MLS-a. Za ostale zemlje to ne važi, pa će Katai biti tražena roba u zimskom prelaznom roku.

Prema saznanjima "Mozzartsporta" za srpskog internacionalca interesovanje je pokazao jedan od vodećih američkih klubova, i koliko već sutra biće poznato da li je u stanju da ispuni zahteve doskorašnjeg člana Čikaga.

Foto: Starsportphoto

Zvezda je uvek opcija. Lepo je kada vidite da vas navijači stvarno žele. Dobio sam mnogo poruka na društvenim mrežama gde me ljudi zovu da se vratim. Stvarno nije bilo nekih zvaničnih kontakata. Ali ne kažem da ih neće biti - rekao je Katai nedavno u intervjuu za "Mozzartsport".

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija