• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2019

13:37

UŽAS, LOPOVI OJADILI SRBINA! Upali u kuću, Sergej OSTAO BEZ NAKITA U VREDNOSTI OD 100.000 EVRA, ROLEKSA...

Fudbal

UŽAS, LOPOVI OJADILI SRBINA! Upali u kuću, Sergej OSTAO BEZ NAKITA U VREDNOSTI OD 100.000 EVRA, ROLEKSA...

Podeli vest

Fudbaler Lacija Sergej Milinković Savić opljačkan je u subotu uveče dok je sa svojim timom igrao derbi italijanskog prvenstva protiv Juventusa (3:1)

Trojica lopova su obila kuću Sergeja Milinkovića Savića u toku utakmice Lacija i Juventusa, gde je Sergej bio tvorac preokreta Lacijala i tom prilikom su mu ukrali nakit u vrednosti od 100.000 evra.

BRAT I SIN! Hrabri Mihajlović je počasni građanin Bolonje

SERGEJ NATERAO ITALIJANE DA MU SE PONOVO KLANJAJU! Koliko košta Milinković Savić? Nema cenu!

 

Takođe, rimski mediji navode da je Sergej ostao bez gotovine u iznosu od 5.000 evra. U pitanju su satovi marke Roleks i Ubolet te nakit i gotovina koja se nalazila u domu Milinkovića Savića. Sve su to zabeležile sigurnosne kamere, pa je rimska policija krenula u poteru za lopovima.

Kada se vratio sa utakmice, Sergej je otkrio da je opljačkan, pa je odmah obavestio policiju,koja je utvrdila da je reč o trojici momaka.

(VIDEO) BOLONJA POKLEKLA NA POVRATKU MIHAJLOVIĆA! Hernandez pogađao za obe ekipe, Milan posle tri meseca vezao dva trijumfa!

KAKAV ŠOU SRBINA! Asistencija, pa EVROGOL Đuričića za samo pola sata (VIDEO)

 

 

Prema navodima italijanskih medija, moguće je da je reč o istim ljudima koji su izveli seriju pljački u poslednjih nekoliko meseci u Rimu.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija