• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2019

08:07

"DELIJE" U AKCIJI ZA TEŠKO BOLESNOG BOGDANA! Mališan je od navijača dobio uspavanku, a sve što želi je da zapeva na severu!

Fudbal

"DELIJE" U AKCIJI ZA TEŠKO BOLESNOG BOGDANA! Mališan je od navijača dobio uspavanku, a sve što želi je da zapeva na severu!

Podeli vest

Organizovani navijači Crvene zvezde pokrenuli su akciju pomoći malom Bogdanu Gicoviću, velikom navijaču crveno-belih iz Zaječara, koji se bori protiv teške bolesti

Oni su u sklopu akcije napisali i izveli pesmu koja, kako su rekli, treba da spaja, a ne da deli ljude. Mališan je želeo da ima uspavanku, a "delije" su mu ispunile želju. 

Bogdanova porodica sakuplja novac da bi mališa mogao da nastavi lečenje u Turskoj. Dečakova velika želja je da ozdravi i da može iz svog Zaječara da ode na stadion da uživo gleda svoju Zvezdu.

DINARSKI RAČUN:

BOGDAN GICOVIĆ 265-0000005399899-86

DEVIZNI RAČUN:

SWIFT Code: RZBSRSBG RAIFFEISEN BANKA AD, BEOGRAD, RS

IBAN: RS35265090000000007341

Bogdan Gicović, Plitvička 2, Zaječar, Republika Srbija

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija