• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2019

08:37

NOVINARI NALJUTILI ZIDANA PITANJEM O SRBINU! Jović je moj problem, a ne vaš!

Fudbal

NOVINARI NALJUTILI ZIDANA PITANJEM O SRBINU! Jović je moj problem, a ne vaš!

Podeli vest

Luka Jović je uvek na udaru... Real Madrid je bio bolji od Briža (3:1) u Ligi šampiona, Srbin je bio na terenu do 77. minutu, a novinari su posle susreta uspeli da naljute Zidana

- Ne mislim da se Luka oseća izgubljeno. Do sad je malo igrao, a fudbalerima je potrebno da igraju mnogo kako bi bili dobri. Pokazao se, ali mora da nastavi kao i do sada. To je moj problem, ne vaš - rekao je Zidan.

MUČNO, ŽANDERU NIKO OD SAIGRAČA NIJE HTEO DA PRIĐE! Tešili ga Grci, pa ga kod delija odveo Boaći!

On je nastavio u istom stilu.

- Zna kakva je situacija i da treba da napreduje. Ja imam poteškoća da mu pronađem mesto. Istina, bilo bi dobro da igra više - zaključio je Francuz.

Sve su jače glasine da bi Jović već u januaru mogao da napusti Madrid, a šuška se da ga žele Milan i Arsenal.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Od potencijala igrača sad će nažalost da krene seoba momka po klubovima,a time propast kvaliteta,psihe itd.Treba ae uklapati u nove sredine.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija