• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2019

19:34

JESEN NEMANJE RADONJIĆA! SRBIN PONOVO POGODIO! Bivši fudbaler Zvezde lepim golom sačuvao Marsej! (VIDEO)

Fudbal

JESEN NEMANJE RADONJIĆA! SRBIN PONOVO POGODIO! Bivši fudbaler Zvezde lepim golom sačuvao Marsej! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Marseja odigrali su 1:1 na gostovanju Mecu u 18. kolu francuske Lige 1, a naš reprezentativac Nemanja Radonjić bio je strelac jedinog gola za gostujuću ekipu

Jesen u Francuskoj je definitivno u znaku Nemanje Radonjića koji je na četvrtom meču od poslednjih pet uspeo da zatrese mrežu protivnika i pokaže da je vredelo čekati na njega da uđe u pravu formu.

DOSOLJAVA KAO...Radonjić otkrio zbog koga ovako proslavlja golove!

Reprezentativac Srbije ponovo je počeo meč sa klupe, ali očigledno da mu je trener Marseja Viljaš Boaš pronašao "caku". Za vreme koje provede na terenu Radonjić ume da napravi razliku. Ovoga puta u igru je ušao na početku drugog poluvremena i već u 71. minutu pogodio je za izjednačenje.

Odlično se kretao Srbin tokom akcije svog tima i odlično pogodio nakon asistencije Valera Žermana. Ispostavilo se da je Radonjićev pogodak postavio konačan rezultat meča, a Marsej je uspeo da sačuva obraz i izbegne poraz od ekipe koja se bori za opstanak.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija