• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2019

19:31

KOMENTATORI ĆE BITI NA VELIKIM MUKAMA! Liverpul doveo prvo pojačanje i to od proverenog "snabdevača"!

Fudbal

KOMENTATORI ĆE BITI NA VELIKIM MUKAMA! Liverpul doveo prvo pojačanje i to od proverenog "snabdevača"!

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula od ovog četvrtka jači su za novog saigrača. Doskorašnji napadač Salcburga Takumi Minamino potpisao je ugovor sa "Redsima" na četiri i po godine

 

Momak koji je ove sezone briljirao u dresu šampiona Austrije ostvario je transfer karijere, a Liverpul je nastavio tradiciju dovođenja igrača iz Salcburga na svake dve godine. Nakon Sadija Manea (2016.), Nabija Keite (2018.) sa prvim danom 2020. Minamino će i zvanično postati član ekipe sa Enfilda.

ENGLEZI CENE SRBINA! Tadić 27. na listi najboljih fudbalera sveta!

Biće zanimljivo videti kako će se komentatori snalaziti sada kada u Liverpuli već igraju Firmino i Salah, koga mnogi zovu kraće "Mo". Ako se trojac Firmino, Minamino i Mo nađu na terenu u isto vreme biće prilično komično čuti kako će to zvučati.

Austrijski klub će zaraditi 7.250.000 evra za svog igrača koji je bio presrećan nakon završenog posla i promocije u Liverpulu.

Ovo je ostvarenje snova, uzbuđen sam jer je Premijer liga bila moj cilj. Ovo je top klasa od lige, mislim da ću napredovati fino u ovom šampionatu. Ipak, nisam slutio da ću doći do ovako velikog kluba i veoma sam srećan zbog izazova - rekao je Minamino.

Foto: Tanjug/AP

On je već dva puta igrao protiv Redsa u ovogodišnjoj Ligi šampiona, bilo je 3:3 kada je dao gol šampionu Evrope, odigrao je i revanš kada je engleski tim pobedio sa 2:0 na Red Bul Areni.

- Iz ovih mečeva sam mogao da izvučem pouke, koliko je ovo visok nivo tehnike i intenziteta igre. Hoću da osvojim Premijer ligu i Ligu šampiona.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija