• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2019

20:10

SE*SI ITALIJANKA PROVOCIRA IZAZOVNIM FOTKAMA I DEMANTUJE LJUBAV SA SRBINOM! Prezgodna Kristina nije u vezi sa kapitenom "orlova"! (FOTO)

Fudbal

SE*SI ITALIJANKA PROVOCIRA IZAZOVNIM FOTKAMA I DEMANTUJE LJUBAV SA SRBINOM! Prezgodna Kristina nije u vezi sa kapitenom "orlova"! (FOTO)

Podeli vest

Atraktivna Italijanka Kristina Bućino nastavlja da provocira svojim izazovnim fotografijama na društvenim mrežama, ali je u isto vreme i demantovala pisanje medija na "čizmi" o vezi sa našim reprezentativcem Aleksandrom Kolarovim

 

Italijanski mediji prenose da je fudbaler Rome zbog napisa u medijima o novoj "avanturi", zbog koje se razvodi od supruge Vesne, imao mnogo problema, baš kao i Kristina. Zbog svega, oglasile su se obe strane koje su demantovale pisanje medija.

ITALIJA MU SE POKLONILA, OVACIJE MIHAJLOVIĆU: Na kraju sam tunela, vidim sunčeve zrake!

Sa jedne strane Italijanka je napisala da Kolarova ne poznaje.

- Žao mi je zbog priča koje su se pojavile. Nikada ne odgovaram na bilo koju vrstu provokacija, ali, dobila sam na desetine poruka o tračevima koji se pričaju o meni, a o kojima ne znam ništa. Ne znam ko je on, ne znam šta radi, ne znam ništa. Ali, ne mogu ništa protiv tih budala koje se skrivaju, a koje uvek mogu da pišu šta žele. To je neosnovano đubre i laži koje se pišu, a ti koji to rade misle da su nešto uradili. Žao mi je što sam gruba, ali nekada je i to potrebno. Život ide dalje - napisala je ona.

Sa druge strane, oglasio se i Kolarov koji je na društvenim mrežama ostavio poruku.

- Sramota je i neprihvatljivo da totalno lažne vesti o mom privatnom životu tako izlaze u javnost - kratko je prokomentarisao Kolarov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Backstage // Shoottime @simonelmarino @mariannasantarph @salvatore__lopresti

Објава коју дели Cristina Buccino ?? (@cribuccino) дана 14. Нов 2019. у 7:45 PST

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

•?• • • • • @salvatore__lopresti @simonelmarino @mariannasantarph

Објава коју дели Cristina Buccino ?? (@cribuccino) дана 7. Дец 2019. у 6:20 PST

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

•?• @andreamete ?

Објава коју дели Cristina Buccino ?? (@cribuccino) дана 21. Окт 2019. у 1:09 PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oldstyle

Објава коју дели Cristina Buccino ?? (@cribuccino) дана 2. Нов 2019. у 10:36 PDT

 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksa

pre 4 godine

Lepo mi je govorila mama, uci sine za doktora oni su gospoda, nes se ti leba najesti od pikanja lopte. A vidi kakve macke setaju fudbaleri,...... zec te smazo...auuuu

Izbori 2024

Vesti

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija