• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2019

17:50

PROVOCIRAO ALBANSKIM ORLOM, A SADA STIŽE KOD SRBINA! Marko Grujić dobija problematičnog saigrača!

Fudbal

PROVOCIRAO ALBANSKIM ORLOM, A SADA STIŽE KOD SRBINA! Marko Grujić dobija problematičnog saigrača!

Podeli vest

Reprezentativac Švajcarske i doskorašnji kapiten Arsenala Granit Džaka nedavno je napravio veliki problem u ekipi iz Londona, a to bi moglo da ga košta transfera već ove zime

Sve je počelo incidentom na utakmici sa Kristal Palasom, kada nije dobro podneo što je zamenjen, najpre je imao šta da kaže na zvižduke sa tribina, potom je u besu skinuo dres i otišao u svlačionicu.

GVARDIOLIN UČENIK STIGAO DA GASI POŽAR! Arsenal predstavio novog trenera!

Nakon toga mu je oduzeta kapitenska traka, Fredi Ljungberg ga je vratio u tim, ali rezultati su u poslednje vreme očajni, Arteta će sesti na klupu "Tobdžija", pa se očekuju i velike promene u igračkom kadru.

Foto: Reuters

Džaka je navodno među prvima na izlaznim vratima, a prema informacijama iz Engleske reprezentativac Švajcarske se obratio svojim saigračima i rekao im da u januaru odlazi.

Šuškalo se da bi mogao da se preseli u Milan, ali izgleda da će se vratiti u nemačku Bundesligu.

"Bild" je preneo da je Herta veoma zainteresovana za njegove usluge i da je čak poslata i ponuda na dresu kluba iz Severnog Londona iz Berlina. To znači da bi Marko Grujić mogao da dobije novog saigrača.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija