• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2020

13:00

ZLATAN ZAPALIO VATRU U MILANU! Ibra: Najbolji sam kad mi se smejete, šutiraću sa 40 metara!

Fudbal

ZLATAN ZAPALIO VATRU U MILANU! Ibra: Najbolji sam kad mi se smejete, šutiraću sa 40 metara!

Podeli vest

Zlatan Ibrahimović je ponovo u Milanu! Obratio se navijačima i još jednom zapalio ozbiljnu vatru

- Sećam se 2012, otišao sam bez blagoslova kluba, ali takva je bila situacija, nisam ništa mogao da učinim tim povodom. Tad mi je Milan dao sreću, mogućnost da uživam u fudbalu posle perioda u Barseloni. Sad sam došao da unapredimo stvar - rekao je Ibrahimović na startu.

Nastavio je u istom stilu.

Posle poslednje utakmice u MLS ligi pozvao me je Paolo Maldini. Pričali smo o tome kako se osećam, o uobičajenim temama. A onda sam shvatio da u 38. godini imama više ponuda nego kad mi je bilo 28. Tražio sam da adrenalin ponovo projuri mojim venama, da izvuče najbolje iz mene. Razgovarao sam dosta i za Zvonimirom Bobanom, pa je prošao čitav mesec pre nego što su, posle poraza od Atalane, usledili mnogobrojni pozivi.

OSTAVIO FUDBAL ZBOG BENDA! Osvaldo se vraća posle tri godine!

Ibrahimović se osvrnuo i na sastav Milana.

- Gledao sam ekipu. Poseduje kvalitet, ali moramo da razmišljamo od utakmice do utakmice. Rezultati nisu baš za oduševljenje, međutim, sezona je maratonska trka, a ne sprint na 100 metara. Nisam izgubio strast za fudbalom. Milan je uvek Milan, istoriju ovog kluba nemoguće je promeniti. Možda tim nije kao što je bio, jer se dosta toga promenilo odlaskom Silvija Berluskonija. Voleo bih da pokraj sebe na terenu imam Zvonimira Bobana i Paola Maldinija, mada nije loše ni što ću ja igrati. Naravno da je nemoguće uvek igrati na istom nivou, jer se fizičke karakteristike fudbalera menjaju, ali samopouzdanje ostaje isto.

Šveđanin tvrdi da se nije ništa promenilo.

- Verujem u sebe, saigrače i znam kakav sam. Niko ne voli da pati, ali ja volim. Zato uvek naporno radim. Posle povrede u Mančester junajtedu mnogo su govorili da je nemoguće da ću opet biti onaj stari, da se neću vratiti, ali sam radio na sebi i sve dok je tako – igraću. Nemoguće je da ću biti isti fudbaler kao pre deset godina, ali ipak znam koliko mogu. Umesto da trčim, pucaću sa 40 metara. Razumljiv mi je pritisak navijača, znam šta znači nositi dres Milana, svestan sam da svi očekuiju bolje rezultate - zaključio je Zlatan.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija