• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2020

11:56

PREMIJERLIGAŠI SE TUKU ZBOG SRBINA! I ovaj klub je stao u red za Mitrovića!

Fudbal

PREMIJERLIGAŠI SE TUKU ZBOG SRBINA! I ovaj klub je stao u red za Mitrovića!

Podeli vest

Aleksandar Mitrović je sjajnim igrama u dresu Fulama skrenuo pažnju na sebe, nije mali broj klubova koji bi ga rado videli u svojim redovima, a među njima je Totenhem

Kako prenose engleski mediji menadžer "pevaca" Žoze Murinjo možda bude primoran da dovede pojačanje na poziciji centarfora.

Hari Kejn je doživeo povredu koja će ga udaljiti od terena na neko vreme, na četiri do šest nedelja.Mitrović je letos dobio ugovor na 120.000 funti nedeljno, čime je postao jedan od najplaćenijih igrača Čempionšipa, a to je i opravdao sa 18 golova na 25 mečeva ove sezone.

ZA BOŽIĆ KOD KUĆE ZBOG MURINJA! Matić otkrio neverovatnu priču o Žozeu!

MITAR KAO SPASILAC! Engleski klubovi zovu Srbina da im obezbedi opstanak u Premijer ligi!

 

Fulam je navodno odbio ponudu Spursa tokom leta, ali se očekuje nova, unosnija ponuda predsednika Danijela Levija. Ipak, veliko je pitanje da li Murinjo želi pojačanje.

- Mislim da je Kejn nezamenjiv. Ali, moramo da pokušamo da pronađemo rešenja sa igračima koje imamo. Došao sam da radim sa igračima koji mogu da igraju - naveo je Murinjo posle povrede engleskog golgetera.

Foto: reuters

 

Fulam nije preterano zainteresovan za prodaju Mitrovića, pogotovo ne sad, u sred sezone, s obzirom da su u trci za povratak u Premijer ligu.

Ne želi samo Totenhem Mitrovića, nego i Aston Vila, Vest Hem, pominje se i Kristal Palas.

IZGLEDA DA JE GOTOVO! BOMBA U MILANU! Inter doveo veliko pojačanje!

LOŠ POČETAK GODINE! Kejn zbog povrede mora na dužu pauzu!

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija