• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2020

23:35

ZIDAN VERUJE U JOVIĆA! Evo šta je trener Reala poručio srpskom napadaču!

Fudbal

ZIDAN VERUJE U JOVIĆA! Evo šta je trener Reala poručio srpskom napadaču!

Podeli vest

Bez obzira na to što mu uvodna sezona u Real Madridu nije počela kako je očekivao, Luka Jović je dobio podršku trenera kraljevskog kluba Zinedina Zidana

Spski centarfor je uglavnom mečeve ove sezone počinjao s klupe, šansu bi dobijao na kašičicu, ali izostanak dvojice asova u napadu otvorio mu je prostor, pa je i Zinedin Zidan potvrdio da će u Saudijskoj Arabiji dati šansu od početka letošnjem novajliji iz Ajntrahta.

- Jović je logičan izbor, ali ćete kao i uvek morati da sačekate početak utakmice da biste videli tim za koji sam se opredelio. Svakako je važna opcija - između redova je Zidan najavio Jovića u prvih 11, premijerno još od susreta šestog kola Lige šampiona sa Klub Brižom, 11. decembra.

To što je dosad postigao samo jedan gol, protiv Leganesa, izgleda više brine madridsku štampu i navijače kraljevskog kluba. Trener je miran, podseća da je nekadašnji špic Crvene zvezde projekat na duge staze.

- Jović je budućnost Reala. Ima tek 21 godinu, dete je, želi da uči, a već je promenio nekoliko država u karijeri. Na sve to, naporno radi i to je dobro. Daće mnogo golova. Svi kažu, a i ja vas uveravam na osnovu onoga što sam video, kompletan je fudbaler. Kladio bih se na njega, mada istovremeno moramo da budemo oprezni - naveo je Francuz.

Real je posle dva remija (Barselona, Bilbao) slavio u subotu protiv gradskog rivala, Hetafea i uhvatio zalet za novi oblik takmičenja, koji će se ove sedmice igrati u Saudijskoj Arabiji.

- Ne može da račuinamo na Bejla i Benzemu, ali sad je vreme za druge igrače. Imamo dugačku klupu, pravo je vreme da se drugi igrači uključe. Spremni smo da odigramo dobru utakmicu protiv Valensije. Nismo došli da bismo se šetali Saudijskom Arabijom, mislimo na fudbal, u sredu je polufinale, ali mi ćemo meč sa Valensijom tretirati kao da je finale - drži borbenu gotovost na maksimumu Zinedin Zidan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija