• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2020

19:35

LEGENDA BLIZU KLUPE BARSELONE! Bivši kapiten Katalonaca pregovara o preuzimanju velikana na Nou Kampa!

Fudbal

LEGENDA BLIZU KLUPE BARSELONE! Bivši kapiten Katalonaca pregovara o preuzimanju velikana na Nou Kampa!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Barselone Ćavi Ernandez došao je u Barselonu i dva sata pregovarao o ponudi da preuzme katalonskog velikana

 

Iako je Ronald Kuman bio prva opcija, došlo je do promene i svi su se okrenuli Ćaviju Ernandezu, iako je tek nedavno uplovio u trenerske vode. Štaviše, sportski direktor Erik Abidal, otišao je sa direktorom Oskarom Grauom u Dohu, kako bi lično došlo do pregovora sa Ćavijem.

PROMENA! Kuman na leto menja Valverdea u Barseloni?

Izlišno je i pričati o statusu Ćavija u klubu, savršeno zna kako funkcioniše Barselona, bio je deo najvećih uspeha u prethodnoj eri, a sada mu je ponuđen i dvoipogodišnji ugovor.

Pregovori su trajali oko dva sata, a za sada je poznato samo da bi Ćavi voleo da ekipu preuzme od početka sledeće sezone. Barsi se žuri, pa će učiniti sve da se proces ubrza, dat je rok nekadašnjem igraču do kraja nedelje, a kočnica je ugovor sa Al Sadom.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija