• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2020

16:59

(VIDEO) ITALIJA NA NOGAMA! Ibra postigao povratnički gol i doneo pobedu Milanu!

Fudbal

(VIDEO) ITALIJA NA NOGAMA! Ibra postigao povratnički gol i doneo pobedu Milanu!

Podeli vest

Fudbaleri Milana pobedili su Kaljari u 19. kolu Serije A sa 2:0, a bez sumnje meč je obeležio pogodak Zlatana Ibrahimovića koji se upisao na dugom meču nakon dolaska u Italiji iz Los Anđelesa

Čekali su Milanezi na ovaj dan i dočekali su ga! Ibrahimović je ponovo doneo radost "rosonerima" nakon povratka u Italiju.

NINKOVIĆ U NAPOLIJU? Ramadani ucenjuje Napolitance, moraju da kupe Srbina ako žele...

Bivši reprezentativac Švedske nije uspeo da za 35 minuta na debiju protiv Sampdorije donese pogodak vredan trijumfa, ali je u susretu sa Kaljarijem pokazao da će biti kapitalno pojačanje za Rosonere.

Nije mu se posrećilo u prevom poluvremenu kada je glavom pogodio stativu, ali u 64. minutu nije bilo spasa za golmana Kaljarija Olsena. Odlično se Ibrahimović demarkirao, sačekao centaršut Tea Ernandeza i doveo Milan u vođstvo od 2:0. Dijagonala je bila toliko precizna da je Ibrahimović podigao ruke pre nego što je lopta završila u mreži.

Pre Ibre, prvi gol delo je Rafaela Leao-a. Ovim trijumfom Milan je konačno uspeo da obraduje svoje navijače i ostvari veliku pobedu protiv tima koji je i dalje isped njih na tabeli.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija