• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2020

09:40

VREME JE ZA VELIKI POVRATAK! Sati dele Ćavija od klupe Barselone!

Fudbal

VREME JE ZA VELIKI POVRATAK! Sati dele Ćavija od klupe Barselone!

Podeli vest

Veliki povratak! Ćavi Ernandes, legendarni fudbaler Barselone, uskoro će biti promovisan u trenera katalonskog giganta, prenose svetski mediji

Aktuelni trener Al-Sada potvrdio je da je imao sastanak sa čelnim ljudima Barselone i da su razgovarali o mnogim stvarima.

- Ne mogu da vam kažem ništa konkretno, pričali smo o mnogim stvarima. Ne krijem da mi je san da treniram Barselonu, rekao sam to mnogo puta, ali... trenutno sam ovde trener i dajem sve od sebe. Bio sam fokusiran na polufinale, a sada mi je fokus na finale (Lige šampiona Azije) - rekao je Španac.

Takođe, sportski direktor Al-Sada Muhamed Gulam Al Baluši potvrdio je pregovore i poželeo je sreću Ćaviju kada god odluči da napusti katarski klub.

Klupa Ernesta Valverde već duže vreme je ugrožena, Barselona ne igra na očekivanom nivou i pitanje je vremena kada će ga Ćavi naslediti.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija