• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2020

17:42

DOBIJAO SAM NAPAD PANIKE, HTEO SAM DA RAZBIJEM PROZOR! Mihina ispovest o teškim danima u bolnici tokom lečenja leukemije!

Fudbal

DOBIJAO SAM NAPAD PANIKE, HTEO SAM DA RAZBIJEM PROZOR! Mihina ispovest o teškim danima u bolnici tokom lečenja leukemije!

Podeli vest

Nekada proslavljeni srpski fudbaler i selektor, a sada trener Bolonje Siniša Mihajlović rekao je da često dobijao napade panike tokom boravka u bolnici za vreme lečenja leukemije, koja mu je letos dijagnostifikovana

Bivši selektor Srbije je u velikom intervjuu koji je dao za Kanal plus otkrio kroz kakve je faze prolazi tokom lečenja opake bolesti.

Dobijam bitku, ali moram da budemoprezan. Prošlo je 78 dana od transplantacije koštane srži, a prvih 100 je najkritičnije. Posle toga sve ide svojim tokom, moram da budem strpljiv još 20 dana, ali prevazilaženje ovog ciklusa je dobar cilj. Veoma sam srećan, nije bilo nikakvih komplikacija - rekao je Mihajlović.

Miha polako vraća snagu i ritam na treninzima svoje Bolonje.

- Počeo sam polako da treniram kako bih povratio snagu, oslabio sam posle četiri meseca bez ikakve aktivnosti i sa 17 pilula dnevno. Imao sam napade panike, bio sam zatvoren u sobi sa filtriranim vazduhom. Nisam smeo da izađem i to me je dovodilo do ludila. Došlo mi je da razbijem prozor stolicom, ali su me supruga i medicinske sestre zaustavile, dali su mi injekciju i smirio sam se - otkrio je Miha dodajući:

- Osećao sam se bolesno, ali sam morao da dam snagu svojoj porodici. Ako bi me videli poraženog, to bi bilo mnogo gore. Uvek sam se trudio da budem pozitivan i da se smejem, pravio sam se da nisam zabrinut. To je bilo najteže jer se nisam baš osećao najbolje - rekao je on.

Foto: reuters

Siniša Mihajlović

Iako je njegova borba primer svima, Siniša se trudi da pokaže kako on nije heroj.

- Nisam ja junak, samo običan čovek sa dobrim i lošim stranaama. Niko ne treba da se oseća postiđeno ako je bolestan, ako plače. Važno je nikad ne izgubiti veru. Poslednji Božić mi je bio najlepši u životu, sa celom porodicom oko sebe - naveo je Mihajlović.

Pomogla je mnogo u oporavku i mamina kuhinja.

- Mama je bila ljuta što sam plakao na konferenciji, ali je kod kuće spremila domaće srpske obroke koji su veoma ukusni i razlikuju se dosta od ostale hrane. Zahvaljući njoj, povratio sam nekoliko kilograma - otkrio je Siniša.

Jednu stvar Siniša sebi ne može da oprosti.

- Spletom okolnosti, nisam video oca u poslednjih osam meseci njegovog života, nisam bio uz njega kada je preminuo 2010. godine. Zbog toga se jedino kajem, ali nadam se da me je razumeo. Kada imate roditelje, mnogo toga vam smeta, a kada ih nema više, nedostaju vam sve te stvari koje su vas nervirale. Treba uživati i u tim stvarima potpuno - naveo je on.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija