• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2020

14:29

POTEZ O KOM SE PRIČA! Kazemiro objasnio zašto je pokazivao na Jovića nakon gola Sevilji! (VIDEO)

Fudbal

POTEZ O KOM SE PRIČA! Kazemiro objasnio zašto je pokazivao na Jovića nakon gola Sevilji! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaler Real Madrida Luka Jović maestralnom asistencijom uposlio je Kazemira kome nije bilo teško da dovede svoj tim do prednosti protiv Sevilje

Kazemiro je pogodio posle Lukinog dodavanja petom da bi prilikom slavlja Brazilac pred navijačima pokazivao na Jovića. Sada je i objasnio takav potez.

(VIDEO) JOVIĆEVA MAGIJA! Sjajna asistencija Srbina i poruka Kazemira: OVO JE LUKIN GOL!

- Slavio sam na ovaj način jer mi je uputio vrhunski pas, čestitao sam mu, bio je ovo potez za špice. Ovo je plod timskog rada, protiv velikog rivala, uvek je teško protiv Sevilje. Trener je dobro znao šta želimo, moram da čestitam celom timu, ovo je ekipna pobeda - rekao je Kazemiro.

Real je posle ove pobede 1. sa 43 boda, tri više od Barselone koja ima utakmicu manje. U narednom kolu, 26. januara će Jović novu šansu za dokazivanje imati protiv Valjadolida na gostovanju.

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija