• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2020

22:25

(VIDEO) NIŠTA BEZ AGUERA! Siti hodao po tankom ledu, ali je Argentinac sve rešio za pet minuta!

Fudbal

(VIDEO) NIŠTA BEZ AGUERA! Siti hodao po tankom ledu, ali je Argentinac sve rešio za pet minuta!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Šefild junajted na gostovanju sa 1:0 u 24. kolu Premijer lige

 

Ekipa Pepa Gvardiole bila je blizu još jednog kiksa, ali je Serhio Aguero pokazao zašto je glavni šraf Mančester sitija kako ove tako i prethodnih godina.

GODINU DANA JE PROŠLO, PORODICA JOŠ TRAŽI ODGOVORE! Ni posle 12 meseci nema pomaka u istrazi o smrti Emilijana Sale!

Odlučio je trener "građana" da meč počne sa Brazilcem Gabrijelom Žesusom, ali je to moglo da mu se obije o glavu jer je mladi napadač promašio penal u 36. minutu.

Foto: Reuters

Aguero je dobio priliku od 68. minuta i samo pet kasnije pogodio za konačan rezultat jako zanimljive utakmice.

Everton je golovima Kena i Kalverta Lujina  vodio sa 2:0, ali je rezervista Lejun u nadoknadi drugo dela igre postigao dva gola i postavio konačnih 2:2. Sautempton je bio bolji od Kristal Palasa (2:0) zahvalujući Redmondu i Armstrongu.

Najviše pogodaka bilo je u sudaru Burnmauta i Brajtona (3:1). Kalum Vilson i Hari Vilson pogađali su za domaće uz autogol Grosa, dok je Moj postigao utešni gol za goste.

Aston Vila i Votford odigrali su zanimljiv meč. Troj Dini doveo je goste u prednost, ali su Daglas Luiz i Tajron Mings doneli preokret ekipi iz Birmingema i sva tri boda su ostala kod kuće.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Bonus video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija