• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2020

08:22

MADRID JE CENTAR SVETA! Real, Atletiko i Meridianbet za fudbalsko popodne iz snova!

Fudbal

MADRID JE CENTAR SVETA! Real, Atletiko i Meridianbet za fudbalsko popodne iz snova!

Podeli vest

U 21. kolu Primere, Real dočekuje Atletiko u velikom derbiju Madrida, a kao i uvek utakmice ovih rivala u centru su pažnje fudbalskog sveta

Meridianbet kvote kažu: Real je favorit! Kvota na pobedu "kraljevića" je 1.85, dok se trijumf "jorgandžija" plaća 4.75. Ne bi začudila ni podela bodova - kvota je 3.75.

Real je trenutno prvi s 46 bodova i želi tu da ostane, tu nema sumnje. Ipak, kad su ovakve utakmice u pitanju, ne možemo sa sigurnošću reći da će pobediti. Atleti ima deset bodova manje, želi ponovo u vrh, u borbu za titulu i jasno je - čeka nas pravi fudbalski rat.

Kad Dijego Simeone zatvori prilaze golu, teško je zatresti mrežu crveno-belih. Meridian ima zanimljiv predlog - tačan rezultat 0:0, kvota je sjajnih devet!

Međutim, ako verujete da će Real biti efikasan, rešiti možda sve u prvom poluvremenu, nema problema. Sve može u Meridian kladionicama. Domaćin daje dva i više gola u prvom poluvremenu - kvota je odličnih 5.60!

Luka Jović ima poverenje Zinedina Zidana, međutim nema golova na njegovom kontu, svega jedan u dosadašnjoj karijeri u Madridu. Možda je vreme da proradi, šta mislite?

Zamislite da postigne pogodak u gradskom derbiju, glavom? Meridianbet nudi baš tu igru, a kvota je "okruglo" 10! Srećno, Luka!

Atletiko protiv najljućeg rivala nije slavio u Primeri još od februara 2016. godine, kada je upravo na stadionu "Santijago Bernabeu" odneo pobedu od 1:0. Prekid tradicije, da ili ne?

Možda bi Alvaro Morata, dete "jorgandžija", a bivši igrač Reala mogao da bude čovek odluke. Znamo s koliko emocija će ući u ovaj susret, pa možda dobije i javnu opomenu. Ukoliko se to desi, a usput postigne i taj željeni gol - Meridian ima kvotu za tu igru i ona iznosi moćnih 12!

Ostale igre možete potražiti u Meridianbet specijalu posvećenom utakmici Real - Atletiko, verujemo da ćete izabrati pravu igru i uživati ove subote od 16 časova!

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija