• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2020

20:29

REMI PO UKUSU LAJPCIGA! Menhengladbah bio na korak od pobede, ali je Red Bul stigao do važnog boda! (VIDEO)

Fudbal

REMI PO UKUSU LAJPCIGA! Menhengladbah bio na korak od pobede, ali je Red Bul stigao do važnog boda! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha i Red Bul Lajpciga remizirali su u derbiju 20. kola nemačke Bundeslige odigravši 2:2

Tim iz Lajpciga je dočekao ovaj meč sa imperativom pobede nakon poraza protiv Ajntrahta, ali su na kraju morali da se zadovolje za bodom.

Alasane Plea je u 24. minutu doneo vođstvo gostima iz Menhengladbaha, a kada je Jonas Hofman u 34. udvostučio prednost, činilo se da će Lajpcig stići do drugog uzastopnog poraza.

Ipak, drugih 45 minuta pokazali su se kao dovoljni za remi, mada se na drugi gol domaćih čekalo praktično do samog kraja.

Prvo je Partrik Šik u 50. minutu, samo četiri minuta nakon ulaska na teren zatresao mrežu gostiju, da bi konačno poravnanje domaćinu doneo mladi francuski napadač Kristofer Nkunku, koji je malo pre toga zamenio Tima Vernera.

Ovaj remi više ide na ruku Lajpcigu, koji je ostao na dva boda viška u odnosu na Menhengladbah, ali i Dortmund, a za vodećih Bajernom zaostaje samo jedan bod.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija