• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2020

23:35

PREPOZNAO GA ODMAH! Jokanović otkrio koji igrač Partizana će napraviti veliku karijeru!

Fudbal

PREPOZNAO GA ODMAH! Jokanović otkrio koji igrač Partizana će napraviti veliku karijeru!

Podeli vest

Nekadašnji trener Partizana Slaviša Jokanović posmatrao je prijateljski duel crno-belih protiv moskovske Lokomitive u Dohi i na delu video kvalitet mladog defanzivca Strahinje Pavlovića

Na pitanje koji igrač mu je posebno "zapao za oko" Jokanović nije imao dilemu.

Svideo mi se igrač koji više nije naš, nego igrač Monaka (prim. aut. Strahinja Pavlović). Vidi se da u tom uzrastu, u tom godištu da poseduje i znanje i tehničko-taktički kvalitet i očekujemo da napravi veliku karijeru - rekao je Jokanović.

Kapiten Partizana Zoran Tošić je upravo kod Jokanovića dobio priliku na početku svoje seniorske karijere, ali trener Al Garafe ističe da je popularni Bambi svoj čovel.

- Nije moj igrač Zoran Bambi Tošić. On ima svog oca i majku (smeh). Sa njim sam radio pre desetak godina, sad je on svoj čovek, napravio je uspešnu karijeru. Još par godina je pred njim u profesionalnom fudbalu - rekao je Jokanović.

(VIDEO) CRNO-BELI SRUŠILI LOKOMOTIVU POSLE PENALA! Majstorija Tošića, promašene šanse i Partizan koji obećava!

On je otkrio da je pratio evropske mečeve crno-belih jesenas.

Partizan je igrao danas jednu pripremnu utakmicu. Sa ovim modernim tehnologijama je lako pratiti utakmice. Jesenas sam pre svega pratio evropske utakmice. Mislim da su odigrali dobar meč danas. Imaju još dve jake utakmice i nadaju se da će sezonu početi u jakom ritmu - rekao je Jokanović.

Jokanović je u nekoliko rečenica pokušao da objasni lokalni fudbal i pokušaje da se on popularizuje.

- Ovde je uloženo mnogo napora, novca, znanje je uveženo. Ovde ima samo 500 seniorskih igrača, nije ni njima lako. Na sve načine pokušavaju da popularizuju ovaj sport, da animiraju igrače. Ovde su u letnjem periodu ekstremne temperature., tako da se mnogi opredeljuju za neke druge sportove - zaključio je Jokanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija