• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.02.2020

14:45

EKIPA MU ISPALA A ON ZADOVOLJAN! Trener Barse izjavom šokirao navijače!

Fudbal

EKIPA MU ISPALA A ON ZADOVOLJAN! Trener Barse izjavom šokirao navijače!

Podeli vest

Trener fudbalera Barselone Kike Setjen rekao je da je zadovojan napretkom svoje ekipe, uprkos eliminaciji iz Kupa kralja

Barselona je eliminisana iz Kupa, pošto je sinoć izgubila od Atletik Bilbaa sa 0:1 golom Injakija Vilijamsa u nadoknadi vremena.

Problemi za Barselonu su se time nastavili, nakon javog sukoba Lionela Mesija i sportskog direktora Erika Abidala, ali trener smatra da je "sve u redu".

- Napuštamo takmičenje, što je bolno, ali ekipa je izgledala veoma dobro. Sve je bilo dobro, osim rezultata... Prilično sam zadovoljan - rekao je Setjen posle utakmice, preneo je Gol.

Setjen je u januaru zamenio otpuštenog Ernestea Valverdea i sa njim je Barselona jedva pobedila Ibicu u Kupu i izgubila od Valensije i Bilbaa.

BARSELONA IMA NOVOG TRENERA! Ni Alegri, ni Poketino već čovek koji zna kako se pobeđuje Real!

- S obzirom šta nam se dešavalo u ostalim utakmicama na gostovanjima, sada smo napravili korak napred u smislu šta moramo da popravimo. Isto je kao i uvek, ima utakmica kada imate jednu šansu i iskoristite je, a ima i dana kada imate 10 šansi i ne postignete gol. Nema razumnog objašnjenja, nikada nisam znao čija je krivica u takvim situacijama. Postigli su gol iz situacije koja nije bila opasna, ima stvari koje ne možete da kontrolišete, a ovo je bila jedna od njih - naveo je Setjen.

Barselona je imala 11 šuteva, od kojih pet u gol, dok je Atletik imao sedam, a jedan u okvir gola.

- Kontrolisali smo drugo poluvreme. (Golman) Mark-Andre ter Stegen nije imao posla i šteta je što smo izgubili jer smo kontrolisali utakmicu. Napravili smo nekoliko šansi, a oni su postigli gol i nismo imali vremena da reaguemo. Izgledali smo dobro i bili smo bolji - ocenio je Setjen.

- Nismo pobedili, ali i to će doći. Šteta što nam ovo takmičenje ne pruža priliku za osvetu, ali moramo biti pozitivni, nismo zaslužili eliminaciju. Rezultat je uvek najvažniji, ali i osećaj. Dobro smo igrali - dodao je trener Barselone

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija