• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2020

00:18

UĆUTKAO JOVIĆEVE KRITIČARE! Evo šta je Zidan rekao posle GOLČINE Srbina (VIDEO)

Fudbal

UĆUTKAO JOVIĆEVE KRITIČARE! Evo šta je Zidan rekao posle GOLČINE Srbina (VIDEO)

Podeli vest

Luka Jović je overio pobedu Real Madrida protiv Osasune i to posle preokreta 4:1

Reprezentativac Srbije postigao je drugi gol u Primeri i tako makar malo ućutkao kritičare i one koji ga sele iz kluba u klub već mesecima. 

Trener Zinedin Zidan veruje Joviću, a u prilog tome govore reči francuskog stručnjaka posle svega viđenog u sudaru sa Osasunom.

JOVIĆU DOVOLJNA TRI MINUTA! Ovako je levicom ZAKUCAO Osasunu (VIDEO)

JOOOOOVIIIIIĆ! Golčina Srbina! Luka stavio tačku na preokret Real Madrida (VIDEO)

 

- Joviću je mnogo bitan ovaj gol. On je pravi, čisti napadač. Može da odigra sjajno, ali ako ne postigne pogodak neće biti srećan - poručio je Zinedin Zidan.

 

Foto: tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

 

U dosadašnjem delu sezone Luka Jović je odigrao 395 minuta u prvenstvu i postigao dva gola. Ima i jednu asistenciju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bota

pre 4 godine

Pravo da vam svima kažem sumnjam da bi i moja baba Stana promašila onakvu šansu.Pa šta je čudno ili možda spektakularno što je onaj toliko cenjeni fudbaler dao gol iz one pozicije.O čemu bre pišete.O nekom ko navodno vredi desetine miliona evra a dao gol koji mu je spakovao saigrač,jes stvarno čudo,ali čudo da je uopšte i dao gol.Sramota.Važno je da je on vredan igrač,on je bre ništa od igrača.

mišo

pre 4 godine

A ti se razumeš u fudbal ko Mara u kriv ..... . Možda on nije fudbaler za Reala. Ali da je ništa od igrača nebi ni bio prvo u Zvezdi,što te očito najviše i boli, potom Benfici,nebi blistao u Bundes ligi. Zato stručnjak oladi malo, ne lupaj gluposti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija