• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2020

22:37

DRAMA SRPSKOG GOLMANA! Rajković OPLJAČKAN, lopovi upali u kuću, supruga IH VIDELA I VRIŠTALA, odneto 100.000 evra!

Fudbal

DRAMA SRPSKOG GOLMANA! Rajković OPLJAČKAN, lopovi upali u kuću, supruga IH VIDELA I VRIŠTALA, odneto 100.000 evra!

Podeli vest

Golman Remsa i reprezentacije Srbije Predrag Rajković opljačkan je dok je sa porodicom boravio u kući tokom meča Remsa i Strazbura

Pljačkaši su upali u kuću misleći da je cela porodica na meču, ali su se pravarili, prenosi Telegraf. Njegova supruga ih je videla, i uplašila se i počela da vrišti, a odneti su nakit i satovi u velikoj vrednosti. Naneta šteta je navodno i veća od 100.000 evra.

VELIKO PRIZNANJE! Predrag Rajković među pet najboljih golmana na svetu!

(VIDEO) SRBIN U KLINČU SA MBAPEOM! Slavni Francuz dirao loptu Rajkoviću pa završio na podu!

 

- Istina je da se to dogodilo, da smo opljačkani. Policija radi svoj posao i ja verujem da će pronaći počinioce. Ja sam istraumirana - rekla je za Ana Rajković, Predragova supruga, a sa njima je bila i beba u kući.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family ❤️

A post shared by ??? ???????? (@rajkovic__ana) on Jan 26, 2020 at 8:51am PST

 

Naime, dok su Rajkovići bili na spratu, Ana je nešto čula i sišla u prizemlje da proveri, a onda je naletela na pljačkaše koji su u panici počeli da beže, dok je ona počela da vrišti.

Predrag je zvao policiju i kako prenosi pomenuti izvor Rajkovićima je određena policijska zaštita. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mir boziji,Hristos se rodi Srecan Bozic??❤️?

A post shared by Predrag Rajkovic (@rajkovicpredrag) on Jan 7, 2020 at 3:37am PST

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bivši_doktor

pre 4 godine

Drama? Uf, baš mi mLogo žao... A vama u Informeru nije drama što mnogi penzioneri koji su pošteno radili ceo život sad "kopaju" po kontejnerima?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija