• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2020

16:30

SAD JE KASNO DA SE KAJEŠ! UEFA priznala STRAVIČNU grešku, ali NEPRAVDA nije ispravljena!

Fudbal

SAD JE KASNO DA SE KAJEŠ! UEFA priznala STRAVIČNU grešku, ali NEPRAVDA nije ispravljena!

Podeli vest

Italijanski sudija Đanluka Roki napravio je veliku grešku na štetu Ajaksa u meču Lige šampiona protiv Čelsija u Londonu, čime je u velikoj meri uticao na ishod duela

Ajaks je vodio 4:1 u Londonu protiv Čelsija, a zatim im je italijanski arbitar isključio dvojicu igrača u jednom napadu i dosudio penal za domaćina, posle čega je Čelsi uspeo da se vrati u meč i na kraju iščupa jedan bod, rezultata je bio 4:4!

NEOBIČNA SITUACIJA! Zvezdi visi plej-of, a favorit je za titulu!?

Na poslednjem zasedanju UEFA, Evropska kuća fudbala odlučila je da prizna grešku Rokija, kojom je žestoko oštetio Ajaks. Na kraju će se ispostaviti da ih je čak koštao prolaza...

Sada je nažaost kasno, a ekipa za koju nastupa Dušan Tadić ispala je iz daljeg toka takmičenja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija