• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N. - M. G.

14.02.2020

09:15

VEČITI RIVALI PONOVO ĆE ODLUČIVATI O NAJVAŽNIJEM TROFEJU U SRBIJI! Borjan: Dobićemo svakog! Sadik: Možemo do titule

Fudbal

VEČITI RIVALI PONOVO ĆE ODLUČIVATI O NAJVAŽNIJEM TROFEJU U SRBIJI! Borjan: Dobićemo svakog! Sadik: Možemo do titule

Podeli vest

Kapiten i golman Crvene zvezde Milan Borjan veruje da crveno-beli mogu savladati sve protivnike u nastavku Superlige Srbije * Ne odričemo se titule dokle god postoji "matematička" šansa, uzvraća golgeter Partizana Umar Sadik

 

Imamo tim sposoban da pobedi svakog protivnika u ligi, tvrdi kapiten Crvene zvezde Milan Borjan. S druge strane, napadač Partizana Umar Sadik poručuje da se crno-beli nisu odrekli titule, iako zaostaju 11 bodova za najvećim rivalom, i da će se boriti dok god postoji "matematička" šansa.
Prolećna polusezona Linglong Superlige Srbije počeće sutra utakmicama 21. kola, a titulu brani klub s "Marakane".

Deki mamac za publiku

Prema Borjanovim rečima, Zvezda koju će u nastavku prvenstva predvoditi trener Dejan Stanković ima kvalitet da savlada sve timove do kraja sezone.

Grujić sudi Zvezdi, Nikolić u Humskoj

Sudija Danilo Grujić deliće pravdu u derbiju 21. kola Superlige koji će u subotu (14.30) odigrati Čukarički i Crvena zvezda na Banovom brdu. Njegovi pomoćnici biće Milovan Ristić i Danilo Đurđević. U istom kolu (nedelja, 16.00) za meč Partizana i Radnika u Humskoj delegiran je arbitar Bojan Nikolić, a pomagaće mu Nenad Kurčubić i Marko Dimitrijević.


Oseća se euforija u timu, jedva čekamo nastavak prvenstva. Nisam stigao da detaljno ispratim kako su se pojačale ostale ekipe jer smo gledali samo sebe. Ipak, nijednoj utakmici nećemo pristupiti potcenjujući protivnika, jer je to jedini recept za uspeh. Imamo dobru ekipu, ne bih izdvajao nekog pojedinca, ali kao tim možemo svakog da dobijemo - jasan je kapiten crveno-belih.

U Stankovićevom debiju Zvezda će gostovati Čukaričkom (Arena sport 1, subota, 14.30) i u taboru srpskog prvaka nadaju se velikoj podršci s tribina upravo zbog bivšeg kapitena srpske reprezentacije.

OTROVNE STRELICE! Iz Zvezde odgovorili Partizanu: To je, kao i sve ostalo NETAČNO!

VRAĆA SE SUPERLIGA! Kreću domaće fudbalske čarolije: Evo kad igraju Zvezda i Partizan!



Borjan, međutim, smatra da bi ljubitelji crveno-belih trebalo da dođu na tribine zbog čitavog tima, a ne zbog bilo kog pojedinca.

- Pretpostavljam da je navijačima zanimljivo to što imamo novog trenera, ali očekujem da dođu da podrže celu ekipu. U Zvezdi je uvek klub bio iznad pojedinaca. Navijači nam mnogo znače i stvarno se nadam da će doći u što većem broju. Već prvo gostovanje moglo bi da bude teško. Čukarički ima odličnu ekipu. Naravno, ako mi budemo na očekivanom nivou, pobedićemo. Trener nam je dao savete kako da pobedimo, ali ne bih ništa od toga otkrivao - zaključuje Borjan za Informer.

95 HILJADA EVRA 

POTROŠILI SU U OVOM PRELAZNOM ROKU KLUBOVI IZ SUPERLIGE, IZUZIMAJUĆI ZVEZDU I PARTIZAN

Baš kao što na "Marakani" s pravom očekuju da će odbraniti titulu, tako se u Partizanu nadaju čudu i da će trofej završiti u Humskoj. Nigerijski napadač Umar Sadik obećava da će se crno-beli boriti za svaki bod.

- Bodovna razlika jeste velika, ali nećemo se predavati. Biće odigrana dva derbija i mnogo utakmica i veoma je važno da ne rasipamo bodove, već da od starta igramo svaku utakmicu na visokom nivou. Očekujem borbu do kraja, da smanjujemo zaostatak za Zvezdom što više možemo i da se tako pripremamo za Evropu. Nadam se i da ćemo odbraniti trofej u Kupu - optimista je Sadik.

ZVEZDA I BEN - ZAPELO OKO PARA! Napadač traži 650.000 evra, a evo koliko mu nude crveno-beli!

OTKRIVENO ZAŠTO JE STANKOVIĆ MISTER! Borjan već planira život posle fudbala, pričao i o Milojeviću, kapitenskoj traci, odlasku... (VIDEO)

 

Savo motiviše ekipu

Crno-beli su u prethodnih 20 kola pobedili 14 puta i moraju znatno popraviti učinak ukoliko ozbiljno misle da se bore za titulu. Napadač nema dilemu da će "parni valjak" do kraja sezone "samleti" sve protivnike.

- Očekujem da igramo još bolje nego u prvom delu sezone, iako je Partizan i tada pokazao da igra odličan fudbal. Ostali smo na okupu, pojačani smo napadačem Bojanom Matićem i štoperom Urošem Vitasom i verujem da će "parni valjak" na proleće da melje. Imamo trenera koji je sjajan čovek i stručnjak. Zna da objasni, s pravom se nekada i naljuti, ali stvorio je odličan timski duh i ulio veliko poverenje svakom od nas. Ceo stručni štab čine odlični pojedinci, a sve ukupno rezultiraće pobedama u mečevima pred nama - zaključio je Sadik.
 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija