• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2020

19:37

AUUUU! KAKVA ODLUKA UEFA! Mančester siti izbačen iz Lige šampiona na dve godine!

Fudbal

AUUUU! KAKVA ODLUKA UEFA! Mančester siti izbačen iz Lige šampiona na dve godine!

Podeli vest

Fudbalski klub Mančester siti dobio je zabranu UEFA pa dve godine neće moći da učestvuje u takmičenjima ove organizacije počevši od sezone 2020/21

 

Komisija za praćenje i sprovođenje finansijskog fer-pleja utvrdila je da su Građani proteklih sezona prekršili veliki broj propisa i da zbog toga moraju da budu sankcionisani.

VELIKI JUBILEJ! Matić stigao do 100. utakmice u dresu Junajteda!

Ekipa Mančester sitija pored dve godine bez Lige šampiona (kao i Lige Evrope) ostala je i bez 30.000.000 evra koliko će morati da plati UEFA.

Foto: Tanjug

Nema sumnje da je ovo ozbiljan udarac za bogate Engleze koji su gotovo već sada obezbedili plasman u grupnu fazu Lige šampiona naredne sezone, ali uzalud. Dakle, biće jako teško sačuvati ekipu čitavu sezonu i ponovo obezbediti plasman među najbolje ekipe Evrope kako bi kazna u potpunosti bila izbrisana.

Priliku da osvoje trofej u Evropi izabranici Pepa Gvardiole i dalje će imati ove sezone. Njih 26. februara očekuje prvi meč protiv Real Madrida u osmini finala Lige šampiona.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija