• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2020

11:50

POSLE MMA UDARCA U GLAVU OSTAO BEZ SVESTI! Perović se oglasio posle horor scene u Rumuniji!

Fudbal

POSLE MMA UDARCA U GLAVU OSTAO BEZ SVESTI! Perović se oglasio posle horor scene u Rumuniji!

Podeli vest

Navijači na stadionu su zanemeli kada je posle užasnog poteza Lusijan Kriste šutnuo Slavka Perovića direktno u glavu, a ovaj se samo srušio na zemlju

Perović je u trenutku izgubio svest, pao na travu i svom snagom udario glavom o podlogu. Dve lekarske ekipe utrčale su na teren, golman FCSB Kristijan Balgradean pritrčao je u pomoć Peroviću kako bi sprečio da ovaj proguta jezik.

Posle dužeg ukazivanja pomoći nekadašnji fudbaler Crvene zvezde sa kragnom oko vrata rebačen je u obližnju bolnicu gde bi trebalo da ostane najmanje 48 sati. 

Slavko Perović se javio novinarima uglednog rumunskog lista Gazeta i potvrdio da je s njim sve u redu, da je najgore prošlo, ali da će još neko vreme provesti u bolnici.

(VIDEO) PAO KO POKOŠEN! Slavko Perović nokautiran u derbiju Steaue i Dinama u Bukureštu! Haos na terenu

RADONJIĆ U UTORAK IDE NA OPERACIJU! Evo da li će biti spreman za meč godine sa Norveškom!

- Dobro sam sada, više nisam u opasnosti. Drago mi je da smo pobedili u večitom derbiju. U stalnom sam kontaktu s klupskim doktorima, oni su mi javili konačni rezultat - poručio je Perović.

Prema informacijama pomenutog lista, postoji čak verovatnoća da će Perović dobiti zeleno svetlo doktora da zaigra već narednog vikenda protiv Gaz Metana.  Kako je klupski lekar Dinama Adrijan Motaka ranije izjavio, Perović je pretrpeo udarac jačine karakteristične za nokaut u boksu ili MMA borbama, što je ekstremno velika sila za ljude koji nisu pripremljeni za takav vid funkcionisanja.

VELIKI PEH! Plaćen je ogromne pare! Danas ga muče povrede, a neće ga biti ni na EP!

PEH, ZVEZDINO POJAČANJE BEZ TRENINGA TRI NEDELJE! Evo kada se Sanogo vraća na teren!

 

Trener Dinama Florin Prunea je potvrdio da se Perović dobro oseća.

- Još dan ili dva biće pod lekarskom kontrolom jer je pretrpeo veliki šok. Nadam se da će se oporaviti do utakmice naredne sedmice. Tražio sam da Kristei bude dodeljen crveni karton, pošto sam video da je sudija prvo krenuo da mu dodeli žuti karton. Perović je bio obliven krvlju i arbitar je bez razmišljanja odmah morao da pokaže crveni karton - rekao je Prunea za drugi najveći list u Rumuniji Pro Sport.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija