• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2020

09:04

ENGLEZI BIRANIM REČIMA O SRBINU! Sergej opet vredi 100 miliona, ima VELIČANSTVENU tehniku!

Fudbal

ENGLEZI BIRANIM REČIMA O SRBINU! Sergej opet vredi 100 miliona, ima VELIČANSTVENU tehniku!

Podeli vest

Svi ga ponovo hvale... Sergej Milinković Savić blista, a posle pobede Lacija nad Interom, sjajne reči stigle su iz Engleske

- Bila je to veličanstvena tehnika Milinković Savića, koji je još jednom podsetio da uprkos svojoj korpulentnosti (196 cm) može i te kako da se snađe u uskom prostoru. Lacio je ove sezone imao uspon kao kolektiv, ali napredak Milinković-Savića i njegov povratak u top formu bio je ključni deo slagalice. Igrača, kojeg je vlasnik Klaudio Lotito cenio na 100 miliona evra, prošlog leta nije dobio nijednu ponudu te težine. Možda je to bilo i dobro. Dobitak Lacija je očigledan. Uz to, Sergej takođe profitira od mogućnosti da se razvija u sjajnom timu i pod možda najboljim trenerom u Seriji A Simoneom Inzagijem - piše u tekstu u britanskom Gardijanu.

Lacio se bori za titulu, a sve su jače glasine da bi Sergej već na leto mogao da promeni klub. Njegov agent Mateja Kežman istakao je nedavno da su svi veliki klubovi zainteresovani i da se neće žuriti sa odlukom.

Sergej igra u velikom stilu, vratio se u formu i ponovo blista...

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija