• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2020

20:55

(VIDEO) SUZE NA PROMOCIJI U MADRIDU! Novo pojačanje Reala rasplakalo novinare: Odrastao sam bez majke, život ću dati za ovaj klub!

Fudbal

(VIDEO) SUZE NA PROMOCIJI U MADRIDU! Novo pojačanje Reala rasplakalo novinare: Odrastao sam bez majke, život ću dati za ovaj klub!

Podeli vest

Novi fudbaler Real Madrida Rejnijer Žesus predstavljen je ovog utorka na Santjago Bernabeu, a njegova promocija protekla je jako emotivno

 

Mladi 18-godišnji Brazilac nije mogao da sakrije suze na promociji u slavnom klubu u koji je stigao iz Flamenga. 

JOVIĆ SA KLUPE GLEDAO NOVU BRUKU REALA! Selta odnela bod iz Madrida u 85. minutu!

- Današnji dan mi je najsrećniji u životu. Ovo je dan kad sam ispunio svoje snove. Zahvaljujući svima koji su sa mnom sve ovo vreme. želim da budem deo istorije ovog kluba - bile su prve reči Rejnera dok je još mogao da priča pred nalet uzbuđenja.

Foto: Reuters

Sportski direktor Emilijo Butragenjo je u jednom trenutku očinski uhvatio za ruku Brazilca ne bi li ga primirio, dok su ovog ponovo savladale emocije...

- Ovo je moj san, san čitave moje porodice, ovo je oduvek bi omoj tim, najveći klub na svetu. Ovde je veliki pritisak, ali daću sve od sebe. Srećan sam na šansi koju sam dobio, zahvalan sam svima koji su bili uz mene, mojoj porodici. Proveo sam mnogo vremena u Riju bez majke i bez sestara u potrazi za snovima. Moj otac je moj najveći heroj - jecao je tinejdžer pa ponovo briznuo u plač...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija