• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2020

13:11

SVE SE TRESE NA "NOU KAMPU"! Mesi je SPREMAN I OVO DA URADI,  navijači Barse u šoku!

Fudbal

SVE SE TRESE NA "NOU KAMPU"! Mesi je SPREMAN I OVO DA URADI, navijači Barse u šoku!

Podeli vest

As barselone Lionel Mesi prokomentarisao je vrlo turbulentan period u Barseloni nakon što su Katalonci promenili trenera, a spekuliše se da klub razdiru unutrašnji sukobi u okviru menadžmenta

Barselonu očekuje dvomeč sa Napolijem u osmini finala Lige šampiona, a u međuvremenu će gostovati najvećem rivalu Real Madridu sa kojim vodi borbu za titulu u LaLigi. Dosta bure podigao je Mesijev sukob sa direktorom Erikom Abidalom koji je javno kritikovao igrače.

- Ne znam šta se desilo s njim, ali sam odgovorio jer sam osetio da sam napadnut, da je napao igrače. Rečeno je dosta toga o svlačionici, odnosima, ko postavlja i smenjuje trenere, dovodi igrače, posebno o meni. Kao da ja imam dovoljno moći da donosim odluke. To mu je zasmetalo jer je rekla osoba iz kluba, direktor. Nisam mogao da dozvolim da me tako napadne -  rekao je Mesi za "Mundo Deportivo".

ALARM NA NOU KAMPU! Šta je s Mesijem? Ovo mu se nije desilo ŠEST godina!

FRANCUZ PONIZIO MESIJA! On nije Ronaldo, ne bi on uspeo u Premijer ligi!

 

Foto: reuters

 



Njegov sukob sa Abidalom je pokrenuo spekulacije da bi mogao na leto da napusti Barselonu.

Ne mogu to da zamislim. Ako klub želi, nema problema. Imao sam nekoliko mogućnosti da napustim klub, brojne ekipe su bile zainteresovane i spremne da plate otkupnu klauzulu, ali ni u jednom trenutku nisam ni pomislio na odlazak. Ponoviću, ako klub to želi, nije problem.

Smenjen je trener Ernesto Valverde, a došao je Kike Setijen.

Teško sam podneo odlazak Valverdea jer je otišao sjajan trener i sjajna osoba. Odlučile su neke utakmice u kojima smo mi igrači bili odgvorniji od njega. Ali na kraju je najlakše okriviti trenera. Setijen je vrlo blizak sa igračima, dosta razgovara, obraća pažnju na sve detalje, mnogo voli futbal i stalno priča o njemu.

Foto: Tanjug/AP

 



Najavljivao se povratak Nejmara iz Pari Sen Žermena. Mesi je potvrdio da Brazilac želi da se vrati.

Smetao mi je jedno vreme njegov odlazak, pokušavali smo da ga ubedimo da to ne radi. Ali na kraju svi mi želimo da pobeđujemo i dobijemo najbolje što možemo. On je voljan da se vrati, uvek je izgledalo da mu je žao što je otišao. 

Pre dva leta okončana je jedna era španskog, evropskog i svetskog fudbala odlaskom Kristijana Ronalda iz Real Madrida.

Real je ostao bez mnogo golova, bilo je jasno da će se to dogoditi. Ne samo golova, Kristijano Ronaldo radi mnogo drugih stvari. Real ima mnogo sjajnih igrača, ali Kristijano Ronaldo je postizao 50 golova po sezoni.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija