Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2020

18:47

NISAM BIO IZNENAĐEN INTERESOVANJEM BARSELONE! Tadić otkrio zbog čega nije otišao u Španiju!

Fudbal

NISAM BIO IZNENAĐEN INTERESOVANJEM BARSELONE! Tadić otkrio zbog čega nije otišao u Španiju!

Podeli vest

Naš reprezentativac Dušan Tadić govorio je za holandske medije o očekivanjima pred nastavak sezone, želji za trofejima kao i interesovanju španske Barselone

 

Tadić je ove zime bio jako blizu prelaska u Barselonu, koja je želela da pozajmi Srbina na šest meseci, ali je naš vezista na kraju ostao u Amsterdamu.

(VIDEO) TADIĆ POGODIO, AJAKS SVE BLIŽE TITULI! Srbin ne greši, RKC bio lak zalogaj!

- Nisam bio iznenađen što je Barsa želela da me pozajmi na šest meseci, jer verujem u sebe i imao sam odličnu prethodnu sezonu. Ali, rekao sam hiljadu puta da je Ajaks moj klub i da nema razloga da idem u Barselonu, jer u Amsterdamu imam sve što želim. A, ujedno sam pod ugovor do 2026. godine - rekao je Tadić holandskim medijima.

Foto: reuters

Nije baš lako Ajaks proživeo ispadanje iz Lige šampiona u poslednjem kolu grupne faze porazom od Valensije. Međutim, sprema se napad na Ligu Evrope, a prvi protivnik je Hetafe.

- Naravno da svi mi želimo da igramo u Ligi šampiona, Ajaks pripada tom takmičenju. Ali, evropski fudbal je evropski fudbal i imamo veliku šansu za novo dokazivanje u velikom takmičenju, pred očima celog sveta. Ako smo gladni uspeha, mogli bismo da napravimo veliki uspeh. Ajaks je to pokazao 2017. godine, kada je došao do finala Lige Evrope - priseća se Srbin.

Sada je cilj trofej.

- Naš cilj za ovu sezonu je tripla kruna. Ajaks uvek ide na najviše ciljeve. Posle nesrećnog ispadanja iz Lige šampiona, sada nam je plan da osvojimo domaću titulu, domaći kup i Ligu Evrope. Bio bi to fantastičan uspeh na dar našim navijačima. Neće biti lako, ali ići ćemo korak po korak. Ako osvojimo samo duplu krunu, biće i to uspeh iznad uobičajenog - nastavlja vezista.

Foto: reuters

Mnogi komentarišu da Tadić igra u slabijoj formi nego prošle sezone, ali..

- Sigurno je da mogu bolje, ali to važi za sve nas. Prošla sezona je bila fenomenalna, pa sada svi imaju veoma visoka očekivanja od mene. Sa devet golova i 14 asistencija nemam tako lošu statistiku, mada to nije nešto čemu pridajem veliku važnost. Nekad može da se doprinese ekipi i bez pogodaka i "nameštanja" golova - poručio je Dušan Tadić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija