• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2020

08:23

CRVENE LINIJE SE NE PRELAZE! Lane ima oštru poruku za momka koji će igrati za lažnu državu Kosovo!

Fudbal

CRVENE LINIJE SE NE PRELAZE! Lane ima oštru poruku za momka koji će igrati za lažnu državu Kosovo!

Podeli vest

Bivši reprezentativac Srbije Milan Lane Jovanović oštro je reagovao na odluku Ilije Ivića, momka iz Gračanice da igra za reprezentaciju tzv. Kosova

- Da je bilo potrebno, čekao bih na poziv moje zemlje i do 33. godine. Dokle god postoji mogućnost da zaigram, ja bih čekao Srbiju - rekao je Jovanović za "Kurir".

Nastavio je u istom ritmu.

- Pravdati svoj postupak u 17. godini da prihvatanjem poziva iz Prištine činiš ustupak svojoj karijeri jednostavno ne pije vodu.

JAVIO SE SRBIN KOJI ĆE IGRATI ZA TZV. KOSOVO: Deo mene se kaje....Ovde se osećam kao kod kuće!

Lane ističe da granica mora da postoji.

- Bez obzira na potrebu jednog igrača da se igranjem za reprezentaciju dodatno afirmiše u fudbalskom svetu, postoje neke crvene linije preko kojih čovek ne treba da prelazi. U normalnim okolnostima mora postojati kulturna, sportska i privredna razmena među našim narodima, ali jedno je klupski, a drugo reprezentativni fudbal - rekao je Lane.

Foto: ap photo

Jovanović ima svoje principe.

- Što se mene tiče, ne moramo nikad biti svetski prvaci, samo nemoj da mi za Srbiju igra 11 Brazilaca. Meni takva titula ništa ne bi značila. Mi smo šampioni kad pehar donese Novak Đoković, Miloš Teodosić, Vanja Grbić, Asmir Kolašinac. To su asovi s kojima se ja identifikujem - zaključio je Lane Jovanović.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Postovani Lane.. Da li je to prvi srbin, koji je u nekim kosovskim institucijama, i kakva je razlika izmedju njega i sudije ili policajca koji primaju platu od tih institucija... koliko ljudi se obogatilo u proslih 20 godina direktno saradjujuci sa arnautima... Izvini ali nisi kompetentan da pricas o tome, jer zalazis izvan sporta... radovali smo se svakom tvom ucescu za reprezentaciju Srbije i hvala ti.. a usput si zaradio lepe novce igrajuci u poznatim klubovima, tako da nastavi da ispijas espreso i uzivas u zivotu.... A da doceka poziv iz reprezentacije Srbije...eee Lane... prvo treba da poprica sa nekim opasnim momcima i da im ode na poklonjenje, da im da 80 % zarade, pa onda moze... Dragan iz Pristine

gladnavrana

pre 4 godine

Bravo za komentar! Svaki debejac i sudija koji je bio na Kosovu u zadnje 4 decenije vratio se pun ko brod deviza i zlata!

najzad

pre 4 godine

Najzad da neko napiše nešto što nije u negativnom kontekstu. Takođe novinari sa raznih strana potpiruju vatru i izazivaj na sukobe.U redu su sukobi mišljenja,svako ima pravo na svoje mišljenje,ali vi bukvalno naturate svoje, time što pišete jedan SRBIN otišao da igra za TZV.KOSOVO.PA? Jel ubio nekog? Što ne pišete o kriminalu,što ne pišete o mutljavinama vlade,političara, nego ste ste njima uvukli u guzice? Kriminalno je šta radite,stidite se,ako imate decu pogotovo, jer ovo ne da nije moralno,nego vi nemate časti,uopšte.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija