• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2020

14:10

SRBIN OPET NA TERENU! Najbolji naš sudija deli pravdu na meču Lige Evrope!

Fudbal

SRBIN OPET NA TERENU! Najbolji naš sudija deli pravdu na meču Lige Evrope!

Podeli vest

Najbolji srpski sudija Srđan Jovanović u četvrtak će biti ponovo na terenu i deliti pravdu na meču Lige Evrope

UEFA je odredila da Srđan Jovanović deli pravdu na revanšu Lige Evrope između LASK-a i AZ Alkmara, koji će se igrati u Lincu. Prvi duel ova dva tima završen je nerešenim rezultatom - 1:1.

(VIDEO) LIGA EVROPE! Kostić nastavlja da melje, Tadić se nije proslavio u Španiji, Matić i Junajted stigli do remija u Belgiji!

BEZOBRAZNI ŠPANCI "NAMEŠTAJU" TADIĆA! Srbin optužen da je uvredio rivala!

 

Jovanoviću će pomagati Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok će četvrti sudija biti Novak Simović. Njihovo izdanje na meču u Lincu ocenjivaće specijalni posmatrač za suđenje Mateo Trefoloni, nekadašnji čuveni italijanski arbitar.

Do sada Srđan Jovanović nije vodio mečeve austrijskog tima, dok je Alkmaru delio pravdu u poslednjem kolu kvalifikacija minulog leta, protiv Antverpena u Hagu, kada je bilo 1:1.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija