• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2020

18:30

SPASAO UKRAJINU PROTIV SRBIJE, SADA JE SUSPENDOVAN ZBOG DOPINGA! Ukrajinac ne ide na Evropsko prvenstvo!

Fudbal

SPASAO UKRAJINU PROTIV SRBIJE, SADA JE SUSPENDOVAN ZBOG DOPINGA! Ukrajinac ne ide na Evropsko prvenstvo!

Podeli vest

Ukrajinski reprezentativac Artem Besedin suspendovan je od strane UEFA zbog dopinga pa će propustiti Evropsko prvenstvo ovog leta na koje je njegova selekcija ostvarilad direktan plasman

 

Fudbaler Dinama iz Kijeva postigao je izjednačujući gol u Beogradu protiv Srbije u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo (2:2), ali je krajem prošle godine optužen za korišćenje dopinga.

DA SMO KAO HRVATI, BILO BI BOLJE! Izjava Mladena Krstajića koja je ODJEKNULA REGIONOM!

Sada je UEFA utvrdila da su glasine bile tačne i izrekla Ukrajincu suspenziju zbog koje će propustiti takmičenje na Starom kontinentu ovog leta.

Foto: Starsportphoto

- O tome da li ćemo se žaliti Sudu za sportsku arbitražu, objavićemo kada dobijemo ceo tekst odluke od UEFA. Nadam se da će se to desiti u što kraćem roku. Nažalost, o nekim konkretnijim merama ne možemo da govorimo, zbog poverljivih delova disciplinskog postupka. Dinamo potpuno podržava Artema i učiniće sve da mu pomogne da se što pre vrati na teren - stoji u saopštenju kluba iz Kijeva.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija