• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2020

22:31

KORONAVIRUS PRETI I EVROPSKOM PRVENSTVU? Oglasili se iz UEFA, spremni su da reaguju!

Fudbal

KORONAVIRUS PRETI I EVROPSKOM PRVENSTVU? Oglasili se iz UEFA, spremni su da reaguju!

Podeli vest

Evropsko prvenstvo u fudbalu trebalo bi da se održi ovog leta od 12. juna do 12. jula, ali je zbog koronavirusa, koji je zahvatio čitavu planetu, održavanje najveće smotre reprezentacija na Starom kontinentu dovedeno u pitanje

 

Šampionat kontinenta bi trebalo da se igra u 12 država, odnosno 12 gradova Evrope, a jedan od njih je Rim. Iz UEFA su poručili da pažljivo prate situaciju i da će reagovati ako bude došlo vreme za neke nove odluke.

SPASAO URAJINU PROTIV SRBIJE, SADA JE SUSPENDOVAN ZBOG DOPINGA! Ukrajinac ne ide na Evropsko prvenstvo!

- Mi smo u stanju pripravnosti. Pratimo šta se dešava u svakoj zemlji, a fudbal, kao i sve ostalo, mora da prati direktive iz svake države. Sportska borilišta će biti zatvorena ako dođe do pogoršanja situacije - rekao je Mikele Uva, član Izvršnog komiteta UEFA za italijanski "Rai".

Podsetimo, plasman na Evropsko prvenstvo mogla bi da ostvari i naša reprezentacija koja u martu igra završni turnir Lige nacija i ukoliko pobedi Norvešku, a nakon toga Izrael ili Škotsku, plasiraće se među najbolje selekcije.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija