• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2020

16:10

(FOTO) LUKA JOVIĆ POBESNEO! Oglasio se iz Madrida i poslao poruku!

Fudbal

(FOTO) LUKA JOVIĆ POBESNEO! Oglasio se iz Madrida i poslao poruku!

Podeli vest

Naš reprezentativac Luka Jović oglasio se putem društvenih mreža oko pojedinih navoda da je zbog devojke Sofije Milošević propustio rođendan svog sina u Beogradu

 

Napadač Real Madrida nije došao u Beograd na proslavu prvog rođendana svog naslednika Davida, ali je mama Anđela napravila odličnu proslavu svom sinu. Pojedini mediji napali su Luku da je zbog Sofije Milošević propustio dolazak u prestonicu Srbije, ali se on oglasio putem Instagrama i ljutito objasnio čitavu situaciju.

(FOTO) JOVIĆ RAZBESNEO ZIDANA! Srbin javio da je bolestan kako bi SOFIJU VODIO NA SAFARI!

- S obzirom na to da pojedini mediji kojima ne želim da dajem reklamu pokušavaju u javnosti da me predstave kao lošeg oca, moram da se oglasim. Zbog problema sa stomačnim virusom, nisam hteo da rizikujem dolaskom u Beograd i time pogoršam situaciju u klubu s obzirom na to da je veoma bitna utakmica bila na rasporedu za dva dana - saopštio je Jović, pa nastavio u sličnom tonu.

- Sa svojom devojkom imam zdrav odnos što se tiče Davida i nikada me nije dovela u situaciju kao što se predstavlja u javnosti. Naprotiv, i ona je jako vezana za njega i odlučili smo da mu priredimo iznenađenje povodom prvog rođendana ovde u Madridu zajedno - napisao je Jović na Instagramu.

Foto: Instagram/Promo

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Pusti se sad virusa momak,sve ti loše ide,a kako je sa Sofijicom to samo tvoja dušica zna.

mišo

pre 4 godine

E moj Luka, kako ti je ova sponzoruša Sofija, lovac na lovarne ušla u život, i karijera trpi. Čoveče džaba ti i lova , mladost, nisi mogao goru izabrati. Još kažeš moja devojka. Pa ona je sve samo ne tvoja devojka. Nisi ni svestan da ona jednostavno nije devojka za tebe. Da je kočnica u tvom daljem fudbalskom razvoju. Pa Luka kako možeš biti sa nekim koga su većina tvojih kolega imali. Ja razumem da ti hoćeš s njom provod za koju noć, može ti se. Ali ona da ti bude devojka, bruka. Veruj da ispadaš nezreo i da se javnost ismijava s tobom i tvojom devojkom koja je zaljubljena u tvoju lovu i Real. Dok si igrao u Srbiji , ona je ganjala Ljajića po Italiji.A kako ti potpisa za Real stiže te. Što se pre rešiš sponzoruše, pre će ti se karijera vratiti na pravi put. Od srca ti želim da uspeš u Realu .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija