• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta

28.02.2020

22:00 >> 22:09

NEVEROVATNO! Odlaže se duel Srbije i Norveške?!

Fudbal

NEVEROVATNO! Odlaže se duel Srbije i Norveške?!

Podeli vest

Predsednik Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Đani Infantino rekao je danas da igranje utakmica bez prisustva navijača nije dugoročno rešenje, nakon što je epidemija koronavirusa napravila veliku pometnju u organizaciji sportskih dogadjaja

Drugi uzastopni vikend pojedine utakmice u italijanskom fudbalu, uključujući i veliki derbi između Juventusa i Intera, igraće se pred praznim stadionima, u pokušaju da se spreči širenje virusa.

BLIŽI SE VEČITI DERBI! U Partizanu saznali VRLO važnu vest uoči duela sa Zvezdom!



- Mislim da dugoročno nije održivo igrati utakmice pred praznim stadionima. Svaki organizator takmičenja na kraju mora da odluči šta je najbolje. Kratkoročno, (bez navijača) to može biti rešenje, kako bi se nastavila takmičenja. Ali, ne možete zamisliti da se igra nekoliko meseci takmičenja bez publike- rekao je Infantino uoči sastanka sa čelnicima fudbala u Severnoj Irskoj.

Na reprezentativnom nivou, planirane su utakmice u martu, uključujući i prijateljski meč Italije i Engleske.

Utakmice ragbista Italije i Irske su već otkazane, posle zahteva vlade u Dablinu. U engleskoj Premijer ligi klubovi su oprezni, ali se utakmice igraju prema rasporedu. Upitan da li će reprezentacije igrati u martu, Infantino je odgovorio:

- U ovom trenutku ništa ne bih isključio- rekao je Infantino, a zatim nastavio:

- Nadam se da nikada nećemo ići u tom pravcu... Ne možemo potceniti situaciju i reći da je to ništa, ali ne smemo preterano da reagujemo i da paničimo. Moramo da sledimo uputstva koja su dali nadležni- naveo je Infantino.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
steva

pre 4 godine

mora da je ovaj bezveznjak Aleksandar Jo u nekom dilu sa vama govnima iz Informera i sa Vucicem kad ga toliko gurate svinje novinarske

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija