• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2020

09:32

TANASIJEVIĆ OPLEO PO VEČITIMA: Najgori derbi u istoriji, sve je bilo ispod nivoa!

Fudbal

TANASIJEVIĆ OPLEO PO VEČITIMA: Najgori derbi u istoriji, sve je bilo ispod nivoa!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana remizirali su bez golova (0:0) u 162. "večitom" derbiju

Niko posle duela večitih rivala nije bio zadovoljan. Navijači su bili razočarani izdanjem ljubimaca, a Dobrivoje Tanasijević bio je bez dlake na jeziku.

(VIDEO) US*ALI SU SE BRE! Motivacioni govor kapitena Zvezde nakon 162. derbija oduševio "delije"!

(FOTO) SUZE, ZNOJ, BAKLJADE, KOŠKANJA...! Večiti derbi u fotografijama!

 

- Ovo je bio najlošiji derbi u istoriji. Ma, sve je bilo ispod nivoa, prevashodno suđenje i igra. Ovo ne možemo da ponovimo. Gledali smo jednu fizičku igru bez imalo onoga zbog čega smo došli na fudbalsku utakmicu - kazai je za Žurnal Tanasijević.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 4 godine

AKO HOCEMO REALANO BILO JE I GORIH DERBIJA....OVDE SU SE BAREM BORILI BESPOSTEDNO I JEDNI I DRUGI BILO JE DOSTA VARNICA NA TERENU.ZADNJI VEZNI RED ZVEZDE NEZNA LOPTU DA IZNESE A O PREDAJI LOPTE NIKAD GORI.JOVANCIC NAJGORI A MALI GAVRIC NAJBOLJI.

Stršljen

pre 4 godine

Odavno ne idem na utakmice, jel tamo sem divljanja narkomana na tribinama,nemate šta lepo da vidite. Za to nam je reperzentativni fudbal na nivou Farskih ostrva gde je amaterski a ovi"profesionalci" treba da plaćaju navijačima da dodju i gledaju bedu od nazovi fudbla. Ovakvu igru ako ne i mnogo bolju možete videti na svakoj utakmici beton lige. I ovakvu smrad od fudbala Srbija reketirajuću MTS, Gasprom, Budžet... finansira umesto da je te pare dala za sirotinju ili bolesnu decu a ne na ove bolesnike koji jedino oni veruju da su vredni, DA NIJE GLUPO BILO BI ŽALOSNO!!!

Dragan

pre 4 godine

Zvezda? O njenoj igri nema se što reći, jer igre nema. Što hoće Stanković? Mislim da i on nezna. Tim nema ni glavu ni rep. Da sada ide u kvalifikacije Zvezda ne bi mogla ni pobijediti ekipu iz Farskih ostrva. Krajnje je veme da uprava reagira, jer vreme curi. Zašto Džajić ne reagira?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija