• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2020

00:15

(VIDEO) HAOS U LONDONU! Fudbaler Totenhema SE POBIO SA SVOJIM NAVIJAČIMA! Nakon utakmice odmah KRENUO NA TRIBINE!

Fudbal

(VIDEO) HAOS U LONDONU! Fudbaler Totenhema SE POBIO SA SVOJIM NAVIJAČIMA! Nakon utakmice odmah KRENUO NA TRIBINE!

Podeli vest

Opšti haos u Totenhemu nakon još jednog poraza. Fudbaler "pevaca" Erik Dajer očigledno nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je njegova ekipa ispala iz FA Kupa od Noriča pa je uleteo na tribine da se obračuna

 

Ekipa Totenhema doživela je novi neuspeh, ovoga puta u FA Kupu gde je posle penala (1:1 posle regularnog dela) eliminisana od Noriča na svom stadionu. Međutim, scena nakon utakmice je izazvala mnogo veću pažnju.

(VIDEO) DESILO SE I TO! LIVERPUL JE U KRIZI! Lampardov Čelsi dotukao Redse!

Naime, vezista "pevaca" Erik Dajer uleteo je pravo sa terena na tribine da se obračuna sa navijačima. Za sada razlog njegovog postupka nije poznat.

Nije dugo prošlo, a na društvenim mrežama su već počele da sepojavljuju fotografije i video snimci neobične situacije sa stadiona Totenhema.

 

 

 

 

 

Što se tiče ostalih rezultata Mančester siti je prošao dalje nakon pobede na gostovanje Šefild Vednezdeju sa 1:0, dok je Lester bio bolji od Birmingema istim rezultatom (1:0).

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija