• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

05.03.2020

13:24

SVI SU U ČUDU! Joviću lepa Sofija važnija od karijere!

Fudbal

SVI SU U ČUDU! Joviću lepa Sofija važnija od karijere!

Podeli vest

Mladom srpskom fudbaleru Luki Joviću (22) karijera je u ozbiljnom padu, ali on za to uopšte ne mari, već svaki slobodan trenutak provodi s devojkom Sofijom Milošević (28)

Napadač Real Madrida nedavno nije bio ni na klupi protiv Barselone i sve se glasnije govori o njegovom odlasku iz "kraljevskog kluba", ali ga to nije sprečilo da prethodna dva dana provede u Beogradu sa zanosnom manekenkom!


Sofija je na svom Instagram profilu slikala Luku u jednom kafiću u Ulici Strahinjića bana i time otkrila gde se reprezentativac Srbije nalazi. Fudbaler je bio dva dana u srpskoj prestonici i juče se vratio u Madrid.

Mediji u čudu

Jovića očigledno ne potresa činjenica da na nedeljnom "el klasiku" protiv Barselone nije bio ni na klupi za rezerve, kao ni to što polako, ali sigurno, gubi status drugog špica "kraljeva". Mnogi navijači Reala smatraju da šansu pre njega zaslužuje Marijano Dijaz (26), koji je u nedelju protiv Barselone za samo minut u igri pogotkom potvrdio pobedu svog tima od 2:0.

Čak su i mnogi španski mediji u čudu što je Jović i dalje prva zamena za Francuza Karima Benzemu. Srbin je letos plaćen 60 miliona evra Ajntrahtu iz Frankfurta, a on je postigao tek dva pogotka, na 24 utakmice na kojima je dobio šansu.

Uprkos svemu tome, momak rodom iz Batara pored Bijeljine i dalje nije izgubio poverenje trenera Zinedina Zidana, koji je letos insistirao na njegovom dolasku iz nemačkog kluba.

- Marijano je postigao gol i drago mi je zbog toga. Do sada mu je bilo teško, jer nije igrao mnogo ove sezone. Tu je Jović, koji je i dalje ispred njega. Svi su srećni zbog Marijana, jer daje 100 odsto sebe na terenu. Trenutno je treći napadač u timu. Protiv Barselone je imao šansu i odradio je dobar posao - poručuje Zidan, koji i dalje veruje srpskom napadaču.

(FOTO) JOVIĆEVA DEVOJKA POSLALA PORUKU BALKANCIMA! Sofija Milošević ima nešto da poruči dušebriznicima!

Madridska javnost vrši pritisak da Marijano Dijaz bude drugi napadač u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Mančester sitija. Poznati sportski list "Marka", koji je naklonjen Realu, u tekstu pod naslovom "Šta će sada Zidan da uradi s Marijanom", piše da napadač s pasošem Dominikanske Republike zaslužuje u najmanju ruku jednak tretman kao Jović.

Bili i u Rimu

Zbog svega toga srpskom napadaču nikako ne ide u prilog to što svaki trenutak gleda da provede u Beogradu s devojkom. Prema rečima našeg izvora bliskog ovom paru, Luka maltene svaki slobodan dan provodi s devojkom.

- Kad god je slobodan, Jović dođe u Beograd ili ugosti Sofiju u Madridu. Kada ima nekoliko vezanih slobodnih dana, dešava se da odu i na neko drugo mesto. Nedavno su bili u Rimu, a ranije u obilasku Portugala. Luka je ovog puta u Beogradu bio dva dana i juče ujutru se vratio u Madrid - objašnjava naš izvor blizak paru.

Propustio rođendan svog sina

Luka Jović zbog navodnog stomačnog virusa nije mogao da prisustvuje prvom rođendanu svog sina Davida, 25. februara. Međutim, kako saznajemo, Jovićev otac Milan je prošle nedelje odveo malog Davida u Madrid da provede vreme s Lukom, a on ga je u ponedeljak vratio u Beograd bivšoj devojci i majci dečaka Anđeli Manitašević.
- Zbog problema sa stomačnim virusom nisam hteo da rizikujem s dolaskom u Beograd. Sa Sofijom imam zdrav odnos što se tiče Davida i nikada me nije dovela u situaciju kao što se predstavlja u javnosti. I ona je jako vezana za njega i odlučili smo da mu priredimo iznenađenje povodom prvog rođendana u Madridu - napisao je nedavno Jović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marineta

pre 4 godine

J..es pare, voli decak pi...Nije se taj jos dovoljno nagledao

Pera Bandera

pre 4 godine

Žao mi je što to moram da kažem, ali ovim je dokazano da su većina fudbalera jednosmerni glupani koji nasedaju na plastične forme "lepotica" - sponzoruša. Bolje bi mu bilo da ga je zakačio Korona virus nego ova "pčelica" koja, umesto od cveta do cveta, leti od bumbara do bumbara.

dragoljub

pre 4 godine

Simentalke su uvek bile na ceni i najviše pažnje privlačile na pijacama.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija